Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 6 100 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 375 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Ulvsbergsvägen 7-9, Tullinge Strand, Tullinge
Typ
Radhus
KVM
145.0 kvm
Avgift
5 716 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ulfsbergsgården - Unikt Tillfälle

Denna försäljning sker på ritning vilket innebär att det inte kommer att hållas några visningar. Det är heller inte möjligt att besöka fastigheten eftersom det är en byggarbetsplats.

Bostaden säljs till högstbjudande.

Renderingarna som utgör bilderna för inspiration kan ha avvikelser i form av detaljer och några av dem är spegelvända gentemot gällande objekt som är till försäljning. Fasadbilderna avser hus nr 17.


Nu finns tillfälle att köpa ett av de mer attraktiva radhusen (nr 17, se situationskarta under dokument) i det unika nyproduktionsprojektet Ulfsbergsgården.
Projektet kommer att bestå av 64 bostäder i varierande storlekar med Tullingesjön och den uppvuxna naturen som närmsta granne.

Platsen är inbäddad i villaidyllen på en parkliknande fastighet om ca 31.000 kvm. Byggnationen har nyligen startats och kommer att stå klar med inflyttning 2023 Q1-Q3 bestående av 30 radhus och 30 lägenheter samt bevarande av herrgården som kommer att inrymma upp till fyra bostäder.

Detta spektakulära stadsradhus inrymmer 6 rum och kök om ca 145 kvm med tillhörande uteplats och trädgård på såväl fram- som baksida. Här finns gott om plats att växa och ett avskilt hemmakontor gör att du inte kommer vilja lämna hemmet som bara blir viktigare och viktigare.

Materialvalen har med omsorg tagits fram för att passa rätt in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck och kommer kännas modernt långt fram i tiden.
Planlösningen är flexibel med sovrummen placerade på de två övre planen och med de sociala ytorna på entréplanet som tillsammans med den skyddade uteplatsen ger gott om plats för vänner och familj.

Vid säljstarten var denna bostad en av de mest eftertraktade med sitt fantastiska läge i området. Preliminär inflytt är beräknad till början av juni 2023.

Som boende har ni tillgång till den vackra uppvuxna ekskogen. Här finns nästan magiska platser för avkoppling och lek för barnen. Vid en klippavsats med bedårande sjöutsikt byggs en stor gemensam bastu.

Duon bakom projektet är den populära bostadsutvecklaren Innovation Properties i partnerskap med trygga och solida Borohus som har sin historia tillbaks sedan 1927 med husfabrik i Mjöbäck och Falkenberg.


Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information kring säljprocessen.

Rumsbeskrivning

Se rumsbeskrivning under fliken dokument.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk Plan Registrerad Rumsbeskrivning Byggnadsbeskrivning Entreprenadbeskrivnig Stadgar Situationskarta

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 375 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

145 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Ulvsbergsvägen 7-9

Ort

Tullinge

Kommun

Botkyrka

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd i anslutning till entrén.

Lägenhetsnummer

17

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ulfsbergsgården

Organisationsnummer

769639-2799

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Vattenburen golvvärme på samtliga plan. Mekanisk frånluft med återvinning.

Byggnader

Byggår

2022-2023

Ekonomi

Månadsavgift

5 716 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, två p-platser samt sophantering.

Andelstal

1,901

Kommentar

Observera att driftkostnaden kan variera beroende på antal boende samt gällande eltaxa.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

850 SEK/månad

Hushållsel

850 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 700 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

1-2 parkeringsplatser i anslutning till entrén. Elstolpe samt förberett för installation av laddstolpe.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta