Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stupvägen 2B, Fornudden - Persudde, Tyresö
Typ
Villa
KVM
172.0 kvm
Tomt
924 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Stort enplanshus på Fornudden

Välkommen till Stupvägen 2 B och ett underbart enplanshus på 172 kvm med en tilltalande och välkomnande öppen planlösning.
Här ges verkligen tillfälle att flytta in och njuta av en mycket trevlig villa som är belägen i ett omtyckt och uppvuxet villakvarter därtill ett högt fritt läge med bara några minuters promenad till sjön Drevviken med egen båtplats, badplats, busshållplats med direktbuss till Gullmarsplan( i rusningstrafik) såväl som direkt närhet till allt som krävs i vardagens pussel.

- Högt fritt insynsskyddat läge med fin utsikt ut över området
- Låg driftkostnad
- Inglasat uterum och stor terrass i bästa solläge
- Fina sociala ytor både inne som ute
- Fin braskamin
- Vattenburen golvvärme
- Under huset finns idag ett skyddsrum med toalett som fungerar som garage och förråd på 60 kvm.
- Möjlighet till egen båtplats nere vid Hästhagsbadet
- Möjlighet till parkeringsplatser för upp till 4-5 bilar
- Badrocksavstånd till Hästhagsbadet och sjön Drevviken
- Nära buss, Trollbäcken C, nya Fornuddsskolan, förskolor och naturen.

En välkomnande entré ifrån Höjdvägen leder in till en rymlig entréhall i vinkel med gott om plats för ytterkläder bakom två platsbyggda garderobsväggar. Till höger från köket ligger det rymliga köket med gott om förvarings samt bra arbetsytor för hemmakocken. Köket ligger i en öppen miljö ut mot en matplats i ett burspråk med plats för ett större middagssällskap, allt i öppen miljö till det ljusa och trevliga vardagsrummet. I mitten finns den fina braskaminen som kan avnjutas från hela den här sociala delen och sprider både värme och höjer mysfaktorn.
Rakt fram via glasdörrar når du ett härligt allrum med glasdörrar ut till det fina uterummet och vidare den trädäckade altanen. Hela den här delen fungerar verkligen som en förlängning av huset sociala del.
Del av det stora allrummet/tv-rummet har tidigare varit ett sovrum så möjlighet ges här att sätta tillbaka väggen för ett till sovrum. Idag är det hall med garderober in till en privat del med två bra sovrum och ett nyare duschrum.
Från entréhallen når du ett stort härligt bad och duschrum med bastu, dörr härifrån in till ett stort sovrum med två klädkammare som idag fungerar som ett master bedroom.
Klädvårdsrum med bra arbetsbänkar och förvaringsmöjligheter samt en groventré.

Under huset finns ett stort rum på 60 kvm med toalett som idag är uppdelat med en förråds del, gym samt en musikstudio. Möjlighet finns så klart att använda som garage och förråd. Här finns massor av olika möjligheter till användningsområde. Rummet ska däremot kunna ställas om till ett skyddsrum på 48 timmar.

Hela huset bjuder genomgående på en mycket trivsam och härlig känsla
På tomten finns även en fristående förvaringsbod.

Gångavstånd till Trollbäckens centrum och bara några få minuters promenad till Drevvikens vatten som förutom bad (Hästhagsbadet) och fiske erbjuder skridsko och skidåkning under vintern.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan/ Stockholm city finns belägen ett stenkast bort.
Närhet även till Fornuddens skola , populära förskolor samt magnifika Fornuddsparken som erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, utegym och en trevlig damm.
I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
Flertalet högstadieskolor finns att välja på, Kumla skola samt Kunskapsskolan ligger i närområdet. I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.

Länk till objektbeskrivning: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1065688


Varmt Välkommen Hem !

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy