Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Södergårdsvägen 3, Trollbäcken, Tyresö
Typ
Parhus
KVM
112.8 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Sällan sålt och eftertraktat parhus i fenomenalt läge!

Nu finns möjligheten att förvärva en av de oerhört populära och sällan sålda parhusen i två plan på lugna och omtyckta Sörgårdsvägen. Ett fenomenalt boende som ligger i Trollbäckens hjärta och erbjuder enorm boendekvalité utan att tumma på närheten till allt som behövs för den bekväma vardagen.

- Parhus med eget garage och parkering på uppfart.
- Väldisponerade ytor. Nyttja som 4:a- 5;a med 2-4 sovrum.
- Dubbla uteplatser, inglasat uterum och underbart solläge.
- Kök och vardagsrum i entréplan och sovrum i övre plan.
- Fenomenala sociala ytor med både vardagsrum och allrum
- Nära till skola, förskola, kommunikationer, natur och Trollbäcken C

Södergårdsvägen 3 ligger i ett lugnt och uppvuxet villakvarter med närhet till allt som familjen behöver. Framme vid huset finns både parkeringsplats och garage med tillhörande förråd som rymmer allt för trädgården och extra förvaring. På framsidan finner vi en trevlig entré med både altan som rymmer matgrupp, grillplats och en trevlig täppa för planteringar.
I entréplanet finner vi ett fint kök med charmigt burspråk, rymligt vardagsrum samt ett duschrum. Förvaring under trapp. I övre plan finns två bra sovrum och ett generöst allrum som enklet går att dela av till två sovrum som det ursprungligen var. Fint helkaklat badrum med bastu för upp till fyra personer.
På baksidan av huset finns en härlig uteplats med inglasat uterum med infravärme, en generös altan som rymmer både loungegrupp, grill och krukplanteringar. Täppa som ramas in med buskar för ett skyddat läge. Möjlighet att gå runt huset.

Brf Söder Gård bildades 1996 och husen stod klara 1997. Föreningen består av 26 bostäder i ett eller två plan som omgärdas in med häckar och buskar. En liten, lugn och idyllisk gata som de boende gärna bor länge på. I omnejd finns flertalet sjöar, badplatser och härlig natur men även skola och förskola. På bekvämt promenad- och cykelavstånd finner vi Trollbäcken centrum med dess restauranger, matbutiker, florist, vårdcentral, bageri, köttbutik med mera. Nära till Trollbäcken IP, ishall och fotbollsplaner. För den som vill göra utflykter finns Fornuddsparken, Kumla Herrgård och anrika Tyresö Slott och kyrka. Eller varför inte en dagstur till en av mellansveriges mest orörda nationalparker, Tyresta Nationalpark! För den som vill ta sig till vatten finns både Långsjön och Drevviken på kort avstånd liksom det populära Stenbadet och Hästhagsbadet, spendera sommardagarna på stranden och under vintern på någon av sjöarnas is!

Sammanfattningsvis ett boende med villakänsla och boendekvalité som passar dem unga, barnfamiljen samt den som vill bo i hus men ändå njuta av bekvämligheterna som bostadsrätt innebär.

VÄLKOMMEN HEM!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy