Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mjölnarstigen 17, Spånga Bromsten, Stockholm
Typ
Villa
KVM
129.0 kvm, biarea 71.0 kvm
Tomt
766 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

VILLA OM TOTALT 218 KVM PÅ LUGN GATA

- Välkommen till detta fantastiska boende i lummigt villaområde med ett par minuters promenadavstånd till Spånga Torg. Huset är total om 218 kvm fördelat på 2-plan i souterräng. 2019 har huset genomgått stora renoveringar såsom omdränerat, nya badrum, nytt kök och genomgående fina ytskikt m.m. Det finns totalt sex sovrum, sällskapsytor med öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum, stor balkong, inglasad uterum och altan i bästa sydvästläge. Två entréer ger möjlighet för generationsboende och egenföretagaren. Garage i huset och flertalet parkeringsmöjligheter på uppfart. Luft-vattenvärmepump ger låga driftskostnader.

- Entréplanet bjuder på tre generösa sovrum, Gäst-wc, spaavdelning med tvättmöjligheter, pannrum och ingång till garaget. Förråd med gott om förvaringsmöjligheter.

- Övre plan har fantastiska sällskapsytor såväl ute som inne med en öppen och luftig planlösning som på ett naturligt sätt tar dig mellan vardagsrum, kök och matsal. På övre plan finns även master bedroom och två sovrum med härlig utsikt från stora fönster. Helkaklade badrum och gäst-wc. Utgång till stor inglasad uterum.

- Parkeringsmöjligheter på uppfart och i garaget. Stor lättskött trädgårdstomt om hela 766 kvm badar i sol under flertalet av dagens soltimmar. Här finns flera möjliga uteplatser i såväl solläge som i svalkande skugga. Den plana tomtens efterlängtade gräsytor är perfekta för placering av barnfamiljens obligatoriska studsmatta och gungställning.

Övrigt: Stadsdelen Bromsten är ett levande och med många familjer och barn i olika åldrar. I Facebook-gruppen (Bromstensungar) kan föräldrar med barn i Bromsten hitta varandra, nya kompisar samt få tips om vilka lekplatser och annat skoj som händer och finns i närområdet.
Vi har uppskattat det lugna läget med närheten till skola och förkola, jättebra kommunikationer med närheten till buss.
För träning finns Bromstens IP med fin gräsplan i närområdet och Spånga IP med ute-gym.
Veckans storhandling och shopping gör man lättast vid Bromma Blocks, Vällingby Centrum, Barkarby handelsplats eller i Mall of Scandinavia.

LITE OM NÄROMRÅDET:
- I Spånga bor man barnvänligt med naturen runt knuten, här finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek.
- På andra sidan Spångavägen finns Spånga IP. På Spånga IP kan man under sommartid spela basket eller ta några löpvarv på den fina rundbanan som har allvädersbeläggning. Vintertid kan man sätta på sig skridskorna och utnyttja idrottsplatsens tider för allmänheten.
På Spånga IP finns ishall, konstfrusen isbana för allmänheten om 1 000 kvm. och konstfrusen bandybana om 8 000 kvm, fotbollshall, fotbollsplaner (en gräs- och en grusplan båda med elvamannakapacitet), en liten streetbasketplan, cricketplan samt friidrottsbanor.
- På kort promenadavstånd finns påkostade Bromstens IP som helrenoverades 2014, här finns både ny konstgräsplan och en gräsplan med löparspår runt om.
- Under soliga sommardagar är Nälstabadet ett populärt utflyktsmål. Badet med flera utomhuspooler, minigolfbana, lekplats och kafé håller öppet hela sommaren.
- Är du intresserad av att träna på gym? På Spånga Torg finns ett populärt Puls & Träningsgym och på Kronofogdevägen finns ett Fitness 24 Seven... ett uppskattat gym med maximal flexibilitet!
- På Spånga Torg finns bl.a. matbutiker, flera restauranger, konditori, banker, järnhandel, vårdcentral, barnavårdscentral, tandläkare, apotek, bibliotek och två mycket uppskattade specialbutiker: Åsa's Fisk samt Dennis kött. Här finns även torgförsäljning sommartid och julmarknad i december. På torget ligger även SkandiaMäklarnas butik, välkommen in för ett samtal och en kopp kaffe!
- Vill du läsa mer om Bromstensstaden som är på väg att byggas upp så hittar du information här: https://vaxer.stockholm/omraden/bromstensstaden/

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy