Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västra Palettgatan 13A, Näset, Göteborg
Typ
Villa
KVM
194.0 kvm
Tomt
695 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

EXKLUSIVT HUS i populära Näset. Gediget byggt i lösvirke med hög standard och smakfulla materialval. Härlig tomt som gränsar till naturområdet, en grönskande helt insynsskyddad oas. Stort altandäck på 75 kvm med både loungeavdelning och matbord samt en vedeldad badtunna att njuta av. Tomten är mysigt anlagd med naturstens partier och blommande lavendel på vår och sommar samt gröna bambu planteringar året om. Havsnära läge med endast en kort promenad till både båthamn och sköna bad.

Entréplan med ett stort underbart vardagsrum. Helt öppen planlösning mot kök, och helglasade altandörrar ut mot trädgården som gör att gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ett masterbedroom med direkt anslutning till walk in closet, badrum och dörr ut till badtunnan. Tvättstuga och gästtoalett finns också på detta våningsplan. En trappa upp finns tre rymliga sovrum, ett härligt allrum med extra hög takhöjd, och ett ytterligare badrum.

Näset är ett attraktivt område och detta huset är beläget på en mysig återvändsgata med närhet till både förskola och skola. Gångavstånd till välsorterade Ica Åkeredshallen samt fiskaffär, café, blommor, glassbutik och frisör. Det är även nära till sporthall med badminton, squash, tennis, gym.

Promenadavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser och även till Frölunda Torgs köpcentrum med över 200 butiker. Det finns även en cykelbana hela vägen från Näset in till Linnéplatsen och det tar ca 25 minuter. Här finns också två av Göteborgs populäraste badställen. Smithska Udden och Näset är välkända för alla göteborgare. Man har även gångavstånd till den fina badplatsen i Rörvik. Det finns även ett antal badföreningar, vilka driver badplatser såsom Möttvik, där man kan köpa säsongskort.

Det är en kort promenad till Göteborgs första kommunala naturreservat Välen. Härlig natur alldeles nära med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel. Vill ni inte cykla in till city så finns det mycket bra bussförbindelser in till Göteborgs nöjen. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy