Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Smedjevägen 14, Djursholm - Svalnäs, Danderyd
Typ
Villa
KVM
244.0 kvm, biarea 87.0 kvm
Tomt
2 140 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Sixten Magnusson villa med pool och tennisbana intill Djursholms golfklubb!

Mycket tilltalande boende för den aktiva barnfamiljen. Helrenoverad Sixten Magnusson villa anno 1950 med en totalarea på 331 kvm. Därtill poolhus och gym vilket ger en levnadsarea på drygt 400 kvm. Fantastisk utemiljö med allt du kan tänka dig. På den stora terrassen direkt i anslutning till sällskapsrummet och matsalen finns det plats för det stora middagssällskapet. I direkt sydvästläge kan man här njuta av den eftertraktade kvällssolen. Flertalet andra uteplatser med bästa solläge kring poolen. Här finns också utedusch om man inte föredrar husets spaavdelningen med stor bastu och dubbeldusch. Poolhus om 25 kvm som har stora skjutdörrar i glas och som också kan användas som orangeri. Dubbelgarage i souterräng samt biluppställningsplats för tre bilar utanför. Gym med glasparti mot tennisbanan. Full size tennisbana med rätt lutning för avrinning och underlag från Plexipave.

Hela fastigheten totalrenoverades 2015/2016 och har därefter kontinuerligt underhållits. Integrerat ljudsystem från Sonos/Bose. Ljussystem från Philips Hue som lyser upp terrasserna och spa. Verisure larmsystem med kameror i varje rum och lås på samtliga fönster.

Smedjevägen 14 har ett mycket naturnära läge i attraktiva Svalnäs. Djursholms Golfklubb ligger precis intill och i Altorpskogen finns härliga motionsspår, bl.a. det gula spåret om 6,7 km, som man når bara ett stenkast från huset. Vintertid finns det fantastiska längdspår på golfbanan. Det finns också natursköna promenadstråk nedanför Henrik Palmes tidigare residens (grundaren av Djursholms villastad). Här går man i en av norra Europas bäst bevarade ekskogar. Nere vid Ranängen finns en småbåtshamn och KSSS bedriver barn- och ungdomsverksamhet i nytt klubbhus. Scoutkåren har också sin stuga vid Ranängen.
Promenerar eller cyklar man längs den gamla banvallen kommer man efter någon km till Djursholms torgs trevliga utbud av butiker, restauranger, apotek, husläkarmottagning m.m. På vägen passerar man både en grundskola (Svalnässkolan) och en förskola (Äventyret). Vill man ta sig kommunalt till stan är det Roslagsbanan (station Altorp) eller buss till Mörby centrum och tunnelbanan som gäller.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy