Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ullstämmavägen 218, Ullstämma, Linköping
Typ
Parhus
KVM
140.5 kvm
Avgift
7 662 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Parhus i familjevänligt område

Varmt välkommen till detta fina parhus om 140,5 kvm i det trevliga området Ullstämma. Här välkomnas du av öppen planlösning och modern standard.

Här kliver du in i en rymlig hall med öppen planlösning mot den första våningen. Här finnes god plats för avhängning och förvaring i form av garderober. Från hallen har du tillgång till badrum med dusch samt tvättstuga. Vidare har du två stora sovrum med gott om plats för säng, garderober och annat möblemang som så önskas. Vardagsrummet är stort och rymligt och har plats för större soffgrupp. Här ifrån har du även tillgång till den mysiga altanen. Köket går i vita toner med vitvaror i rostfritt stål, bra arbetsytor och mycket bra med skåpsförvaring.
Fortsätter vi upp på övervåningen möts vi även här av en rymlig hall. Här finnes ytterligare tre rymliga sovrum i fin standard samt ett stort badrum med badkar. På övervåningen finns även en stor kattvind som går att använda som förvaringsutrymme eller klädkammare.

Bostadsrättsföreningen är välskött, aktiv och stabil med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. De har bland mycket annat nyss satt upp luftvärmepumpar och dessutom sänkt månadskostnaden. Här erbjuds gemensamma utrymmen som återvinningsrum, förråd för gemensamma trädgårdsredskap och cykelrum. I området finns även gott om gästparkeringar.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Ullstämmas hjärta. Mycket lugnt och barnvänligt läge med bilfria gator, lekplats och fina grönområden. Här bor ni i ett mycket bra område som passar alla åldrar och erbjuder goda förbindelser till city, livsmedelsbutiker, förskola och skolor. Vidingsjö Motionscentrum ligger inom gångavstånd och Ekholmen Centrum finns en promenad bort. Dessutom har man Landeryds golfbana en bit bort från bostaden.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

Allmän information

Pris

Bud

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

140.5 kvm

Gatuadress

Ullstämmavägen 218

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

32

Våningsplan

1 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Hall
Den inbjudande och öppna hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom hatthylla och gott om plats för jackor och skor.

Kök
Det stora och fräscha köket har ljusa väggar och ett mörkare golv för en härlig kontrast, vita skåpsluckor och kaklat stänkskydd. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och micro, kyl och frys och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt , ett rymligt, socialt och lättmöblerat rum med ljust golv och väggar. Här erbjuds mycket dagsljus och gott om plats för soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når du altanen som är rymlig, takbeklädd och insynsskyddad.

Sovrum 1
På första våningen finner du detta fina sovrum med fönster i två vädersträck. Väggarna är ljusblå och golvet är ljust parkettgolv. Här finns god plats för säng, skrivbord och annat möblemang.

Sovrum 2
Även detta sovrum finnes på första våningen med härliga grönmålade väggar och ljust parkettgolv. Här har du fönster i två väderstreck och gott om plats för säng, skrivbord och annat möblemang.

Sovrum 3
På övervåningen hittar du detta fina sovrum klätt i lila målade väggar och ett ljust parkettgolv. Även här har du ett härligt ljusinslpp genom två fönster och bra plats för säng och förvaring.

Sovrum 4
Detta rum använd idag som ett sovrum men kan likväl användas som allrum. Väggarna är målade med en varm grön färg och golvet är av parkett. Här har fasta garderober installerats för extra förvaring.

Sovrum 5
Ett rymligt och ljust rum med snedtak som du kommer in från genom sovrum 4. Detta rum har ljusblå målade väggar och parkettgolv.

Badrum 1
På första våningen hittar du detta badrum utrustat med duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp, wc och ett skåp för förvaring. På golvet är det plastmatta och väggarna är både målade och kaklade.

Badrum 2
Ett rymligt och ljust badrum med badkar. Här är det vita kaklade väggar och på golvet är det grå plastmatta. Badrummet är utrustat med handfat med kommod och spegelskåp samt wc.

På övervåningen finns en stor kattvind som kan användas som klädkammare eller förråd.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Ullstämma by

Organisationsnummer

716425-9785

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen bildades 1990 och föreningens hus stod inflyttningsklara 1992. Föreningen äger fastigheten Rasten 15 med adress Ullstämmavägen 178-274. Föreningens hus omfattar 80 bostäder i en trevlig miljö, fördelade på 3 st punkthus med vardera 12 st lägenheter, 2-3 rum och kök. Dessutom finns 22 st parhus med 4-5 rum och kök.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Finns inga planerade avgiftshöjningar. 2020-03-05

KONTAKT
TorBjörn Axelsson
+46734180372

Brf bildades

1990

Juridisk person kan accepteras

Nej

Utförda renoveringar

Inga större renoveringar på gång mer än löpande underhåll.

Antal lägenheter

80

Lån i BRF per kvm

7 148

Byggnader

Byggår

1992

Ekonomi

Månadsavgift

7 662 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, tv, ip-telefoni samt bostadsrättstillägg.

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg för bredband på 125 kr/månad (Telenor 250/250).

Andelstal

1,55397

Andelstal insats

1,55397

Andel av månadsavgift

1,55397

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

1 000 SEK/månad

Försäkringskostnad

275 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 275 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Ett parkeringstillstånd per lägenhet.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy