Länk kopierad!

Visningar

sön 30 jan 13:00 - 13:30
Anmälan krävs, sker via vår hemsida. Välkomna!
mån 31 jan 17:00 - 17:30
Anmälan krävs, sker via vår hemsida. Välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Vagnmakaregatan 1E, Skillingaryd, Skillingaryd
Typ
Radhus
KVM
99.0 kvm
Avgift
4 200 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enplans dröm!

Här kommer du in i en hemtrevlig och modern radhus i trygg bostadsrättsform där man valt färger med stor omsorg och god smak. Bostaden har fyra rum och kök och en boyta om knappa 100 kvm. Här finns en känsla och en stämning som gör att man trivs redan när man kommer in i hallen. Bostaden är varsamt renoverad med bla stilrent kök från 2021, uppdaterat badrum 2021 och praktisk tvättstuga. Extra plus är det värmande och stämningsfulla kaminen som är belägen i det rymliga vardagsrummet. Bostaden erbjuder även tre sovrum i bra storlek, hemtrevligt uterum, trädäck på både fram- och baksidan av huset. Mindre lekstuga som idag används som förråd. Härlig trädgård med stora gräsytor. Gavelläget gör att man slipper gå igenom bostaden för att byta sida för lek och umgänge. Stort plus är också att hela trädgården är inhägnad, praktiskt för både barn och djur! Praktiskt garage med elport och vindsförråd. Sammanfattningsvis ett hem med både själ och behagliga material samt färgval. Varmt välkomna på visning och välkomna hem!

Rumsbeskrivning

Här välkomnas du av en vacker och funktionell hall. Mörkt klinkergolv närmast entrédörren, ljust laminatgolv, målade väggar i beige kulör, vitt tak samt plats för ytterkläder. I hallen finns också en klädkammare med hyllsystem.

Modernt badrum med mörkt klinkergolv (elektrisk golvvärme), fibo våtrumsskiva i vitt utförande på väggarna samt mörkt mosaikkakel vid badkaret. Härligt badkar med glasvägg och takdusch (2021), vitt tak med spotlights, handfat med svart kommod (2021), spegelskåp (2021) samt toalett.

Nyrenoverat och smakfullt kök i beige kulör från IKEA. Rejäl arbetsbänk och vitt kakel mellan över- och underskåp samt en bit ut på väggen vid matplatsen. Vita väggar, vitt tag och ljust laminatgolv. Fullutrustat med: varmluftsugn, micro, integrerad hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, fläkt, induktionshäll och djup disko i svart utförande med svart blandare.

I anslutning till köket ligger tvättstugan som renoverades under 2021. Grått klinkergolv, målade väggar i grått och vitt tak. Rejäl arbetsbänk med lådor i samma utförande som i köket. Tvättmaskin, torktumlare samt varmvattenberedare.

Stort och ljust vardagsrum med en snygg och funktionell braskamin från Contura (2019) som både ger värme och höjer mysfaktorn! Ljust laminatgolv, beige målade väggar, vitt tak, utrymme för både större soffgrupp samt matplatsdel. Fyra stora fönster ger rummet ett underbart ljusinsläpp. Från vardagsrummet finns utgång till det inbjudande, inglasade uterummet.

Master bedroom med ljust laminatgolv, målade väggar i brun kulör, vitt tak och två vita dubbelgarderober.

SOVRUM med ljust laminatgolv, brun tapet, vitt tak.

SOVRUM med ljust laminatgolv, ljusgrön tapet och vitt tak.

Inglasat uterum i västerläge inbjuder till social samvaro med gott om plats för möblemang. Uterummet har nålfiltsmatta på golvet och kanalplasttak. Altandäck i anslutning till uterummet.

Staket och grind på framsidan samt vedskjulet är byggt 2021.

Uteplats

Via hallen kommer du även till en underbar uteplats med trätrall och morgonsol.

Dokument (pdf)

stadgar 882213-deklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

99 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vagnmakaregatan 1E

Ort

Skillingaryd

Kommun

Vaggeryd

Lägenhetsnummer

3:1

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Pålen

Organisationsnummer

716403-5086

Allmän information

BYGGNADSÅR
1990

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Luftvärmepump. Mekanisk till- och frånluft.

Utförda renoveringar

Inga större renoveringar har beslutats. Renoveringar och underhåll sker enligt plan!

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 12

Antal lägenheter

12

Byggnader

Byggår

1990

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 200 SEK/månad

Andelstal

8,33

Kommentar

Hushållsel inkl uppvärmningskostnader.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

1 300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Vatten

315 SEK/månad

Sophantering

240 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 005 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage om ca 25 kvm med elport samt vindsförråd om ca 6 kvm. Biluppställningsplats för två bilar.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta