Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 310 000 SEK
Se budhistorik
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Riddarängsvägen 27O, Viby, Mantorp
Typ
Radhus
KVM
80.0 kvm
Tomt
305 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

SMAKFULLT RENOVERAT RADHUS MED ATTRAKTIVT HÖRNLÄGE!

Nu finns tillfälle för er som vill ha en lugn, skön och ostörd bostad i ett trivsamt område - Välkomna till Riddarängsvägen 270 och detta smakfullt nyrenoverade radhus med ett attraktivt hörnläge!
När ni kliver in i bostaden möts ni av ett hemtrevligt hem där merparten av bostaden är renoverad mellan 2020-2021 med enhetligt parkettgolv, ljust målade väggar, nytt badrum och nytt kök med garantier. Detta fina och ljusa radhus har en genomtänkt och trivsam planlösning då föregående ägare öppnat upp mellan hall, kök och vardagsrum vilket medförde ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. De välplanerade 80 kvadratmeterna omfattar ett smakfullt kök med gott om arbetsytor och matplats, två sovrum varav ett master bedroom med skjutdörrsgarderob. Vidare finns en rymlig klädkammare, kombinerat duschrum med tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet med sin generösa yta är lätt möblerat: Härifrån nås altanen på husets baksida. Trädgårdens sydvästläge ger tomten perfekta solförhållanden från morgon till kväll. På framsidan finns en uteplats där ni kan njuta av kvällssolen.

El, stammar, varmvattenberedare, radiatorer och luftvärmepump är nya med garantitider kvar. Fiber finns även inkopplad och installerat. Detta är ett boende som passar den lilla familjen eller bara för den som inte vill renovera och bo bekvämt med allt på ett plan!

Riddarängsvägen 27O är del i en samfällighet. Här finns parkeringsplatser, stora grönområden, lekpark, garagemöjligheter samt en gemensam tvättstuga. I avgiften ingår vatten, avlopp, renhållning, redskapsförråd/cykelrum, kabel-tv och snöskottning. Mantorp erbjuder bra kommunikationer till både Linköping och Mjölby via så väl E4:an och pendeltåget. I närheten finns även köpcentret Depot.


Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall:
När ni kliver in i bostaden möts ni av en luftig hall med klinkergolv som övergår till parkettgolv. Till höger kan ni hänga av er ytterkläderna men även längre in i hallen finns en rymlig klädkammare med hyllplan. Hallen har en öppen planlösning mot köket och vardagsrummet.

Duschrum/tvättstuga:
Till vänster om hallen finner ni ett fint duschrum med mörk våtrumsmatta och kaklade väggar. Duschrummet är inrett med hörndusch, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegelskåp samt torktumlare och tvättmaskin.

Sovrum 1:
Till höger om hallen finns det första sovrummet med plats för säng och skrivbord. Med parkettgolv och målade väggar.

Kök:
Här finner ni ett smakfullt nyrenoverat kök med gråa luckor och ovanför arbetsytorna finns vitt kakel på väggen. Under väggskåpen finns belysning. Den maskinella utrustningen har rostfria vitvaror och består av fläkt, häll, ugn, micro, diskmaskin samt hel kyl och frys. Med parkettgolv och målade väggar.

Vardagsrum:
Med en öppen planlösning från hallen och köket finner ni vardagsrummet. Genom sina generösa ytor är vardagsrummet enkelt att möblera med soffgrupp, soffbord och mediemöbel. Från vardagsrummet tar ni er ut till altanen på husets baksida i söderläge. Med parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 2:
Intill vardagsrummet finns master bedroom med parkettgolv och målade väggar. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och lite till. Goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderob. I detta rum finns ett fönster som vetter mot trädgården på baksidan.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Riddarängsvägen 27O Riddarängsvägen 27 O Besiktning Frågelista Riddarängsvägen 27O

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 195 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

305 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

80 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Riddarängsvägen 27O

Ort

Mantorp

Kommun

Mjölby

Taxeringsår

2021

Värdeår

1971

Taxeringsvärde byggnad

692 000 SEK

Taxeringsvärde mark

393 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 085 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MJÖLBY RYDJA 9:12

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1971

Utförda renoveringar

Alla ytskikt invändigt, ny el, nya stammar, nya element, ny luftvärmepump, indraget fiber, ny varmvattenberedare, nytt kök med nya vitvaror, nytt badrum. Renoveringarna är utförda 2020-2021.

Typ av byggnad

1 plan

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

2-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Luftvärmepump och el

Ålder på värmeanläggning

2020

Fasadtyp

Tegelstensfasad och träfasad

TV/Internet beskrivning

Fiber finns indraget

Uteplatsbeskrivning

Altan under tak på baksidan och en på framsidan.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

20 500 SEK/år

Samfällighet

9 600 SEK/år

Försäkringskostnad

4 100 SEK/år

Summa driftkostnad

34 200 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 138 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Gratis parkering. Garage finns att hyra via samfälligheten för 350 kr/mån (separat kö)

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

114 kWh/m²

Energiklass

D

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Mjölby Rydja Ga:1

Planer och bestämmelser

Mantorp(del Av Rydja 9:1), Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19701021)

Samfällighet

MJÖLBY RYDJA S:1

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

1 700 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl