Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hotellvägen 4, Virsbo, Virsbo
Typ
Villa
KVM
147.0 kvm, biarea 12.0 kvm
Tomt
1 476 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevilla som har underbar trädgård med stora växthus och odlingsmöjligheter!

På Hotellvägen 4 hittar vi detta optimalt planerade hus som rymmer 147 kvadratmeter med 7 rum och kök fördelade på två plan. Här har du chansen att flytta in i ett stort hem med en inbjudande känsla som uppmuntrar till umgänge. Huset passar perfekt för den stora familjen med många barn eller utmärkt som ett genenerationsboende. Du välkomnas av en inbjudande och trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober som rymmer familjens alla jackor och skor. Därefter finns husets hjärta, ett klassiskt och underbart kök med mycket god maskinell standard, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, en trevlig köksö, vita skåpluckor och väl tilltagen matplats för stora middagssällskap. Rummets vackra golv och mönstrade tapet går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge. Vidare finns ett mysigt vardagsrum, sex sovrum, två badrum, en praktisk tvättstuga med groventré samt ett härligt inglasat uterum att tillbringa varma dagar och ljumna kvällar i.

Huset är beläget på en välskött och lummig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, flertalet odlingsbäddar och stor lekplats med väl tilltagen sandlåda för barnens glädje och lek. Vidare finns två stora växthus och ett mindre glasväxthus med odlingsbäddar som kan användas året runt med värmetillskott. Sommartid är trädgården en grönskande oas och en dröm för den med odlingsintresse och all bevattning kan ske med sjövatten. Du som flyttar in här har utmärkta grundförutsättningar när det kommer till att skapa trivsel utomhus. Njut av en kopp kaffe under äppelträdet eller plocka middagens alla grönsaker direkt från egen odling. Här kan du stoppa in trädgårdens alla redskap och verktyg i ett välplanerat förråd och i anslutning till garaget finns två inredda gästrum som passar utmärkt för ett tonårsbarn eller en övernattningsgäst som önskar avskildhet och egen ingång. Att bo på Hotellvägen betyder att bo nära naturen och vattnet med egen brygga och två förtöjningsplatser. Ett stenkast från bostaden ligger Wirsbo Herrgård och ridcenter med fin bruksmiljö med gamla anor. En cykeltur bort från bostaden hittar du badplats, affär samt förskola och F-6 skola med små klasser och omtyckta pedagoger. Förövrigt finns ett rikt föreningsliv och kommunikationerna är goda med ett flertal avgångar dagligen till Västerås eller Fagersta.

VÄLKOMMEN HEM.

Rumsbeskrivning

HALL

Den inbjudande och öppna hallen med tapetserade väggar och träfärgat laminatgolv har bra förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober.

KÖK

Det moderna och underbara köket har mycket att tycka om, exempelvis bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, en trevlig köksö, vita ramluckor på skåpen och plats för stort middagssällskap. Rummet har träfärgat laminatgolv, mönstrad tapet och bistro kakel i halvförband ovan köksbänk. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt, två ugnar var av en ångugn, mikro, diskmaskin, tre fullstora frysar och två fullstora kylar.

VARDAGSRUM

Det ljusa och mysiga vardagsrummet har träfärgat laminatgolv, tapetserade väggar och träpanelskivor. Detta rum bjuder på fönster åt två väderstreck, härliga umgängesytor och utgång till inglasad altan.

MASTER BEDROOM

Från vardagsrummet når du husets stora sovrum / master bedroom. Ett stort och harmoniskt rum med träfärgat laminatgolv, tapetserade väggar och träpanelskivor. Rummet har förvaring längs en hel vägg och plats för dubbelsäng.

BADRUM

Smakfullt och stilrent badrum med toalett, massagebadkar, dusch, kommod och spegelskåp. Här ligger träfärgat golv som går fint ihop med rummets ljusa väggar. Våtrumsskivor på golv och vägg.

TVÄTTSTUGA / GROVENTRÉ

Husets tvättstuga och groventré är rymlig och praktisk. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, två linneskåp, tvättho, tvättbänk och väggskåp. Väggarna har träpanelskivor och på golvet ligger plastmatta. Här finns gott om plats för klädhängare samt skoställ. Torktumlare från 2021 och tvättmaskin.

SOVRUM 2

Ett lättmöblerat och fint sovrum på övre plan med utgång till balkong, plats för säng och plats för skrivbord. Heltäckningsmatta, tapetserade och delvis målade väggar. Fungerar utmärkt som barnrum eller gästrum.

SOVRUM 3

Ett rogivande och trevligt sovrum med plats för säng och skrivbord. Detta rum med tapetserade väggar och heltäckningsmatta passar utmärkt som gästrum eller barnrum.

SOVRUM 4

Husets fjärde sovrum är stort och har plats för dubbelsäng och plats för förvaringsmöbel. Ett rum med laminatgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 5

Det femte sovrummet erbjuder garderober och plats för säng. Rummet har laminatgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 6

Har används som sovrum men passar också utmärkt som hemmakontor eller allrum. Rummet öppnas med dubbeldörrar. Tapetserade väggar och ekparkett på golvet.

DUSCH

Ett mindre badrum utrustat med toalett, handfat, förvaringsskåp och duschkabin. Målade väggar och träfärgad våtrumsskiva på golvet.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Hotellvägen 4 Frågelista Hotellvägen 4

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 850 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

7 varav 6 Sovrum

Tomtareal/mark

1 476 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

147 kvm

Biarea (BIA)

12 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Hotellvägen 4

Ort

Virsbo

Kommun

Surahammar

Taxeringsår

2021

Värdeår

1978

Taxeringsvärde byggnad

658 000 SEK

Taxeringsvärde mark

271 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

929 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SURAHAMMAR VIRSBO 2:212

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1978

Utförda renoveringar

2022 - Nytt yttertak
2022 - Nytt takfönster i badrum

Typ av byggnad

1,5-plansvilla

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Galvaniserad målad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Takpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-luft, Två luftvärmepumpar som kan kyla huset sommartid

Stomme

Trä

Fasadtyp

Stående träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber framdraget till tomtgräns. Leverantör: IP-Only

Uteplatsbeskrivning

Inglasat uterum i anslutning till vardagsrum.
Stor terrass på baksidan av huset.
Uteplats under fruktträd i trädgården.

Övriga byggnader

Garagebyggnaden har två inredda gästrum med vardera separat ingång.
Förråd med plats för verktyg och redskap.

Ekonomi

Kommentar

Stora elkostnader för uppvärmning av växthus samt många personer i hushållet.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

2 800 SEK/år

Renhållning

1 279 SEK/år

Årlig elförbrukning

37 000 kWh/år

Elkostnad

41 000 SEK/år

Försäkringskostnad

4 344 SEK/år

Försäkringsinformation

Folksam

Sjövatten sommartid

400 SEK/år

Summa driftkostnad

49 823 SEK/år

Antal personer i hushållet

7

Fastighetsskatt/-avgift

6 968 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage med plats för en bil samt två bilar framför.
Parkeringsplats för flera bilar längst ner på tomten.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 14/10 2021

Specifik energianvändning

80 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

144 kWh/m²

Energiklass

E

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Del Av Virsbo 2:73 Mfl,område Vid Kvarnängsvägen, Detaljplan (Beslutsdatum: 20120123, Registreringsdatum: 20120327)

Inteckning

Inteckningar

8

Totalt belopp

1 062 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy