Länk kopierad!
Bilder Redo
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bergmyntegränd 42, Hässelby Norra Villastad, Hässelby
Typ
Radhus
KVM
118.0 kvm
Tomt
173 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkomna till Bergmyntegränd 42!

Här presenterar jag stolt ett familjevänligt radhus i toppskick placerat i populära Hässelby Norrra Villastad med mysig innergård för barnens lek och stoj! Radhuset stoltserar med sina ca 118 kvm fördelat på två plan med stora fönsterpartier som släpper in riktigt med ljus och på baksidan hittar vi en lummig uteplats med trädäck - här är det bara för familjen att flytta in och börja trivas! De välplanerade kvadratmetrarna är fördelade på 4 rum varav 3 sovrum men det går med enkla medel att tillföra ytterligare ett sovrum. Vi tar oss en titt, välkomna att stiga på!

På fin ljus klinkers kliver vi in i bostaden och möts direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela hemmet. Entréplanet inbjuder sociala sammanhang och långa middagar med familj och vänner. Kök och vardagsrum är i en fantastisk öppen planlösning med varandra med fönsterpartier i två väderstreck - det här måste upplevas på plats. Det magnifika köket kan få vem som helst att drömma om att bli mästerkock, här finns allt och lite till av det som efterfrågas. Från matplatsen nås den magnifika uteplatsen på trädäck som vätter ner mot den lummiga trädgården.

En trappa upp har vi familjens privata avdelning med två perfekt planerade sovrum för barn/gäster och ett stort och harmoniskt master bedroom som rymmer den stora dubbelsängen med tillhörande sängbord. På övervåningen har vi också ett exklusivt och rymligt badrum med påtaglig hotellkänsla - här kommer familjen vilja spendera många timmar. Här finns även bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med smidig arbetsbänk ovan. Välkomna att hänföras av en bostad utöver det vanliga - kanske är det ni som flyttar in här?

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med flertalet lekplatser och grönområden som ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, utegym samt viss djurhållning. På cykelavstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg. I området finns också flertalet skolor och förskolor, bl.a. Backluraskolan (F-6), Trollbodaskolan (F-9), Smedshagsskolan (F-9) samt populära förskolan Gulsippan som endast ligger på ca 4 min promenadavstånd m.fl.

Har ni frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Snygg ljusgrå klinker på golvet och ljusa väggar.

Badrum 1

Helkaklat och rymligt badrum med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna med takdusch och dörr i klarglas.

Kök

Ljus och modernt kök med stilrena skåpluckor och lådfronter i vitt utförande. Arbetsbänk ljusgrått som fortsätter en bit upp som stänkskydd. Induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, integrerat diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Duka upp matbord för 4-6 personer. Utgång till trädäck och baksidan med trädgården. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum som är i öppen planlösning mot köket. Möblera med den stora familjesoffan, tillhörande soffbord och medie-möbel. Stora fönsterpartier med utsikt över innergården. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Master bedroom

Harmoniskt och ljust master bedroom med plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Sovrum 2

Ljust och mysigt sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas.

Badrum 2

Exklusivt och rymligt badrum med ljusgrå klinkers som fortsätter upp på väggarna som kakel. Wc, tvättställ med kommod, spegel med ovansittande belysning, badkar samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

Sovrum 3

Ljust och mysigt sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas.

Allmän information

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

173 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

118 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Bergmyntegränd 42

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2021

Värdeår

1974

Taxeringsvärde byggnad

1 269 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 290 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 559 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM STENMÅRAN 9

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1974

Typ av byggnad

Tvåplans radhus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Krypgrund med ovanliggande betongbjälklag

Typ av uppvärmning

Direkt El samt luftvärmepump

Stomme

Trä

Grundmur

Krypgrund med ovanliggande betongbjälklag

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Betong/trä

Ekonomi

Kommentar

Samfällighetskostnad 3 800 kr/3 mån (tot 15 200 kr/år) inkl.
vatten, sophämtning, garage, viss skötsel i området och comhem Tv medium 8 favoriter
och bredband 100 mb.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Samfällighet

15 200 SEK/år

Årlig elförbrukning

13 500 kWh/år

Elkostnad

27 000 SEK/år

Försäkringskostnad

3 900 SEK/år

Summa driftkostnad

46 100 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Friliggande förråd på entrésidan.
Garageplats i länga.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Stockholm Stenmåran Ga:1

Planer och bestämmelser

Kv Dyörten Mm, Stadsplan (Beslutsdatum: 19720222)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Östra Mälaren, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns - Se beskrivning

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut BYGGNAD I TOMTGRÄNS

Inteckning

Inteckningar

3

Totalt belopp

3 498 700 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy