Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blåarvsgränd 50, Vällingby Kälvesta, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
118.0 kvm, biarea 15.0 kvm
Tomt
259 kvm (tomträtt)
Rum
5 rum

Varmt välkomna till Blåarvsgränd 50!

Nu finns chansen att förvärva detta yttersta väldisponerade och barnvänliga radhus om 118 kvm placerat på hörntomt i populära Kälvesta. Här erbjuds ett toppmodernt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två olika väderstreck och lägg dessutom till den fantastiska uteplatsen och trädgården på baksidan som erbjuder fest för de vuxna och lek för barnen. Bostaden präglas av ljusa väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Kanske är ni som flyttar in här till sommaren?

Vi välkomnas genom den mysiga farstukvisten och in i den ljusa entréhallen som innehar utrymme för hela familjens ytterkläder och skor. Här finns det gott om plats för hatt- och skohylla och även hallmöbel om så önskas. Några steg in hittar vi ett förråd under trappen för ytterligare förvaring och i slutet på hallen finns även en klädkammare. Direkt till höger finner vi bostadens harmoniska master bedroom. Bädda upp den stora dubbelsängen med favoritlakanen och börja morgonen här med första koppen kaffe - här kommer ni vakna utvilade! Mitt emot har vi bostadens andra sovrum som rymmer säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Vidare på våningsplanet finns bekvämligheter som ett rymligt arbetsrum samt tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare.

Vi tar trappan upp till övervåningen och hamnar bostadens hjärta - köket som är modernt inrett med vita skåpluckor och lådor och ljus mosaik som stänkskydd ovanför arbetsbänk i svart sten - här har inget lämnats åt slumpen. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande. Matbord för 4-6 personer får med enkelhet plats intill fönsterparti som ger en härlig känsla för hela köket. Intill köket hittar vi vardagsrummet som badar i härligt ljus från stora fönsterpartier. Möblera med den stora sköna soffan och tillhörande media-möbel - här kan familjen njuta av fredagslugnet.

Vidare på övre våningsplanet, intill vardagsrummet, har vi bostadens tredje sovrum som är ljust och harmoniskt. Rummet passar utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett eget hemmakontor - möjligheterna är oändliga! Vi hittar också bostadens andra rymliga badrum på våningsplanet . Här är det helkaklat med ljus klinkers och kakel med wc, tvättställ med kommod samt badkar. Ett perfekt hem för barnfamiljen som önskar ett modernt, trivsamt och lättskött hus med allt man kan behöva med en lummig och grönskande trädgård med bland annat gula hallon, vinbär. krusbär, jordgubbar och rabarber. Välkomna hem!

Omtyckt familjeområde med närhet till stora grönområden, lekplats, förskola, skola och stormarknad samt busshållplats med bra förbindelser till Spånga centrum samt Vällingby City med all tänkbar service. Promenadväg till Mälaren med härliga strövområden och bad.

För frågor om bostaden, samfälligheten och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy