Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Falluddsvägen 37, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby
Typ
Villa
KVM
118.0 kvm, biarea 17.7 kvm
Tomt
1 617 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Nybyggd enplansvilla med vattennära läge!

Varmt välkomna till denna nybyggda enplansvilla med vattennära läge i natursköna Älvkarleö!

Här är det bara att flytta in och trivas, i helt nybyggt hus med allt i ett plan. Huset erbjuder rymlig hall med klinkergolv, helkaklat badrum/tvättstuga med dusch och helkaklad separat wc, tre rymliga sovrum, alla med egen altanutgång, ett av sovrummen har även egen klädkammare och till sist finns även rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök, från Marbodal (i vitt) med rostfria vitvaror. Huset präglas genomgående av ett parkettgolv och har högt i tak med öppet upp till nock/så högt det går i alla rum (inget vindsutrymme). Golvvärme i badrum, wc och hall, övrigt radiatorer. Utvändigt erbjuds trälagd altan runt tre sidor av huset, övrigt sådd gräsmatta. På tomten står även en fristående carport (byggnad står i tomtgräns/delad med granne) med tillhörande förrådsdel. Bergvärme för låg driftkostnad!

Obs. bilder kan vara från annat liknande byggt hus i området så bilder kan särskilja sig från verkligheten. Planritningen är från ritning och kan eventuellt vara spegelvänd/särskilja sig i verkligheten.

Huset ligger på området kallat Falludden, här bor du med fantastiskt läge i Älvkarleö med direkt närhet till natur och vatten, eventuell möjlighet till båtplats. Övrigt i närområdet finns allt ett boende behöver, Älvkarleby kommun erbjuder i Skutskär och Älvkarleby allt man kan tänkas behöva. Skolor, restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer till Gävle/Tierp/Uppsala/Stockholm och mycket, mycket mer. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om närområdet!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy