Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 5 100 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Aberga byväg 3, Aberga By, Västerås
Typ
Villa
KVM
145.0 kvm
Tomt
1 254 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till idyllen i Aberga byar!

Nu finns möjlighet att förvärva denna representativa villa i absolut toppskick där inget lämnats åt slumpen med attraktivt och fridfullt läge. Detta utsökta boende karaktäriseras av modern lyx som sätter bekvämligheten i fokus. Entréplanet omfattar generösa sociala sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt utgång till en stor trädäckad altan mot ett fantastiskt poolområde. Grönskande och insynsskyddad baksida med gott om sol. Det övre planet erbjuder fyra generösa sovrum, ett badrum och goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta påträffas även stor grusuppfart med plats för flertalet bilar. Mycket attraktivt boende med lugnt läge. Hälla shoppingcenter når du med en kort
bilfärd samt direkt anslutning till E18 med Stockholm inom behändigt avstånd. Förskolor i närheten och en helt ny förskola byggs inom kort. Denna chans vill Du inte missa. Ett unikt tillfälle att förvärva en välvårdad familjevilla med möjligheten att bara flytta in.

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

ENTRÈPLAN


HALL
Välkomnande och luftig hall med målade väggar i nyansen greige (grå/beige) och mörkt klinkergolv från Bricmate. Här möts du av golvvärme som finns på hela nedre plan samt spotlights i tak vilket är genomgående för hela nedervåningen. Plats för avhängning och förvaring via garderob. Smidigt från hallen når du även trappan med praktisk förvaring under.

BADRUM
Intill hallen återfinns ett badrum som med fördel kan nyttjas som gäst-WC. Smakfullt och väl utvalda material bestående av mörk granitkeramik (M66 Noir st laurent honed). Ett härligt ljusinsläpp tar sig in via ett stort frostat fönsterparti vilket bidrar till en exklusiv och lyxig känsla. Badrummet är utrustat med WC, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp med belysning samt dusch med glasväggar.

KÖK
Tilltalande kök med öppna ytor mot vardagsrummet som gör sig perfekt vid större tillställningar. Gott om förvaring återfinns bakom vita köksluckor (delvis vitrin) samt avlastning och arbetsytor ovan både köksö och mörk bänkskiva. Väl utvalt stänkskydd bestående av granitkeramik (M Ceppo di gre polished).

Den maskinella utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Stora fönsterpartier mot altan/trädgård samt plats för matgrupp om 8 personer intill. Härifrån nås även altanen mot stor inbyggd pool och grönska.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med ljusa fräscha ytskikt. Plats för fullstor soffgrupp och annat möblemang om så önskas. Perfekt beläget intill kök och matplats. Del av vardagsrum kan delas av till ett femte sovrum.

TVÄTTSTUGA
Generös tvättstuga med klinkergolv och ljusa väggar. Goda förvaringsmöjligheter och avlastningsytor.

Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och diskho. Från tvättstuga återfinns även en groventré.


ÖVRE PLAN


ALLRUM
Stort fräscht allrum som perfekt kan nyttjas som loungedel/TV-rum. Från allrummet nås övre plans alla sovrum och det tilltalande badrummet.

BADRUM
Fint badrum med vita kaklade väggar och ljust klinkergolv ? granitkeramik (J66 limestone ivory). Utrustning bestående av WC, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp med belysning och badkar.

SOVRUM 1-4
På övre plan återfinns fyra fullstora sovrum varav ett sovrum med egen klädkammare och garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Samtliga erbjuder ett härligt ljusinsläpp samt gott om plats för säng och annat möblemang. Genomgående fina och smakfulla ytskikt som valts ut med ett öga för detaljer.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Aberga Byväg 3

Länkar

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

7 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

1 254 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Lättskött grästomt mot grönskande skogsdunge. På tomten finns äppelträd, päron, plommon och körsbärsträd samt vindruvsbuske planterat.

Boarea (BOA)

145 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Aberga byväg 3

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Taxeringsår

2021

Värdeår

2017

Taxeringsvärde byggnad

2 074 000 SEK

Taxeringsvärde mark

594 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 668 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

VÄSTERÅS ABERGA 1:45

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

2017

Utförda renoveringar

2019: Heltäckningsmatta sovrum, ny toalettstol, tapetsering av sovrum, nya garderober.
2019/2020: Altan.
2020: Ny tvättmaskin, pool, målning av sovrum, tujahäck.

Typ av byggnad

Tvåplansvilla

Fönster

2-glasfönster isoler

Utvändiga plåtarbeten

Målad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Betong

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme

Ålder på värmeanläggning

2017

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

TV och internet via fiber (Fibra).

Uteplatsbeskrivning

Trädäckad altan om ca 120 kvm samt upphöjt trädäck runt pool, om ca 100 kvm. Under poolen återfinns smidigt förvaringsutrymme. Pool och trädäck runt poolen saknar bygglov.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

23 400 SEK/år

Renhållning

3 000 SEK/år

Försäkringskostnad

6 000 SEK/år

Summa driftkostnad

32 400 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Plats finns för flertalet bilar på uppfarten.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

37 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

66 kWh/m²

Energiklass

B

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Aberga 1:6 m.fl., Detaljplan (Beslutsdatum: 20120830, Registreringsdatum: 20120926)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Fornlämning (Registreringsdatum: 20110825)

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

3 737 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta