Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Malvavägen 13, Hälltorp, Hammarö
Typ
Villa
KVM
149.0 kvm
Tomt
635 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLPLANERAD FAMILJEVILLA PÅ HÄLLTORP

Nu finns chansen att få flytta in i denna rymliga familjevilla på Malvavägen 13 med ett kanonläge beläget på populära Hälltorp! Här erbjuds 149 välplanerade kvadratmetrar fördelat på två plan med fyra (möjligt fem) rymliga sovrum. På nedre plan finns en stor hall, ett fint och nyligen renoverat kök och ett ljust vardagsrum med kamin i anslutning till köket. Från vardagsrummet nås villans inglasade altan där kvällssolen kan avnjutas. Vidare finns ett duschrum, två sovrum samt en groventré/tvättstuga. På övre plan ligger bostadens andra duschrum, en hall, ytterligare två sovrum varav ett är så pass stort att det gå att göra om till två mindre rum eller kontor, och det andra sovrummet, master bedroom, har en separat klädkammare och utgång till en stor balkong. Här finns även ett fristående isolerat garage med bakomliggande uppvärmt förråd. Sommarvatten, kabel-TV och bredband tecknas via samfällighet i området till den låga kostnaden om cirka 200:-/månaden. Fiber finns indraget och kan anslutas.

Här bor du omgiven av trevligt grannskap, närhet till skola och barnomsorg, idrottsanläggningar samt goda möjligheter till kommunikation via buss. Med cykelavstånd finns Nolgård med matvarubutik, restauranger och apotek. Ett perfekt område för barnfamiljen!

Välkommen att göra en intresseanmälan redan idag!

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
HALL
Praktisk och välkomnande hall inrett med klinkergolv och el-golvvärme samt ljust tapetserade väggar. Avhängning av ytterkläder finns intill entrén.

TVÄTTSTUGA & GROVENTRÉ
Intill huvudentrén finns tvättstugan och dess groventré. Inrett med plastmatta på golv samt tapetserade väggar. Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, en tvättho med bänk samt städskåp.

SOVRUM 1
Inrett med parkettgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum på entréplan med parkettgolv och tapetserade väggar samt bra förvaring i hel garderobsvägg.

VARDAGSRUM
Ett stort socialt och ljust sällskapsrum beläget i anslutning till köket. Kamin som kompletterar uppvärmningen och ger en hög mysfaktor. Här finns även utgång till den inglasade altanen på husets framsida. Genomgående parkettgolv och ljust tapetserade väggar.

KÖK
Fint IKEA-kök (2018) med ljusgrå skåpsluckor, bänkskiva i laminat och kakel ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl/frys (-17), inbyggd micro och ugn i arbetshöjd, spishäll, kökfläkt och integrerad diskmaskin. Här finns plats för ett stort matsalsbord intill fönstren mot framsidan.
Ekparkettgolv och målade väggar.

BADRUM
Entréplanets badrum med mörk plastmatta och delvis kaklade väggar. Här finns ett badkar, wc, handfat med underliggande kommod och spegelskåp.

ÖVRE PLAN
DUSCHRUM
Helrenoverades 2002 med våtrumsmatta och ljust kaklade väggar. Ny inredning (-årtal?) med wc, handfat med kommod, spegelskåp och duschhörna.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum som med fördel kan göras om till två mindre sovrum/kontor då det redan finns två dörrar till rummet. Ekparkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 4
Bostadens största sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Ekparkett på golvet och målade väggar. Här finns goda förvaringsmöjligheter i separat klädkammare och utgång till en rymlig balkong i västläge.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

635 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

149 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Malvavägen 13

Ort

Hammarö

Kommun

Hammarö

Taxeringsår

2021

Värdeår

1978

Taxeringsvärde byggnad

1 663 000 SEK

Taxeringsvärde mark

585 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 248 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

HAMMARÖ HÄLLTORP 1:101

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1978

Utförda renoveringar

2021: Tvätt och inspektion tak
2020: Garageuppfart
2018: Kök
2013: Målat panelen
2009: Kallförråd sidan av huset
2010: Inglasad altan
2005: Cykelförråd
2002: Duschrum övervåning

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Direktverkande el, luft/luftvärmepump och kamin

Fasadtyp

Tegel/träpanel

TV/Internet beskrivning

Fiber finns indraget men ej anslutet.

Uteplatsbeskrivning

Inglasad altan på bostadens framsida i västerläge samt en balkong i västläge på övervåningen.

Övriga byggnader

Fristående isolerat och uppvärmt garage med bakomliggande förråd. I anslutning till garage och förråd finns även ett cykelrum byggt 2005. På norrsidan av huset finns redskapsförråd byggt 2009.

Ekonomi

Kommentar

Hushållsel avser kostnad för el och uppvärmning.
Samfällighet avser kabel-tv (grundutbud), bredband och sommarvatten.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

10 650 SEK/år

Sotning

570 SEK/år

Samfällighet

2 500 SEK/år

Renhållning

2 350 SEK/år

Årlig elförbrukning

27 000 kWh/år

Elkostnad

20 000 SEK/år

Hushållsel

21 000 SEK/år

Försäkringskostnad

5 760 SEK/år

Summa driftkostnad

62 830 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Uppställningsplats för flertal bilar.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Hammarö Hälltorp Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Hammarö Hälltorp Ga:4

Planer och bestämmelser

Skoghall,hälltorpområdet Södra Delen., Stadsplan (Beslutsdatum: 19770817)

Inteckning

Inteckningar

13

Totalt belopp

1 830 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy