Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stenby park hus 52, Stenby, Eskilstuna
Typ
Radhus
KVM
65.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
3 rum

Nu släpps äntligen etapp 3 i Stenby Park - bostäder i två olika storlekar

Nu ges sista chansen att köpa helt nyproducerade bostäder i projektet Stenby Park. Efter succén i projektet Stenby Ängar och de två tidigare slutsålda etapperna i Stenby Park släpper vi nu den sista, etapp 3, i omåttligt populära Stenby. Bostäder om 65 och 95 kvm i tre olika utföranden. Högklassiga boenden med bl a altan och trädgårdstäppa. Inflytt planeras preliminärt till kvartal 2 år 2023. Helkaklade badrum, dubbla altaner (gäller bostäderna om 95 kvm), vattenburen golvvärme på båda plan och genomgående hög designgrad är några få av de kvalitéer bostäderna erbjuder. Helt plötsligt blev ditt bostadsköp enkelt. Det är dessutom låg avgift på samtliga av bostadsalternativen. Ett utvändigt förråd och parkeringsplats finns till samtliga bostäder.

Den aktuella bostaden som presenteras består av 65 välplanerade kvadratmeter. Smarta lösningar och genomtänkta val ger en känsla av rymd. 3 rum och kök, varav 1-2 sovrum. Bostaden består av två plan med kök/matplats och helkaklat badrum på entréplanet. På övervåningen hittar vi två generösa rum, varav ett väl tilltaget allrum. Genomgående hög standard med vattenburen golvvärme på båda plan, stora fönsterpartier och specialbyggt kök. Altan i anslutning till entré. Denna bostad har designlinjen Ton-i-ton.

I Stenby Park bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor, matbutik och bra kommunikationer via tåg till Stockholmsområdet. Ca 3,6 km till närmsta E20-påfart.

Besök gärna projekthemsidan via https://signumhem.se/projekt/stenby-park/ där du kan se varje bostad och välja den bostad du vill köpa.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy