Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bromsvägen 16B, Eknäs, Nacka, Nacka
Typ
Radhus
KVM
100.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Högkvalitativt och naturnära boende i Skifferhusen.

Välkommen hem till detta unika bostadrättsradhus om 100 kvm beklätt i vacker skiffer på lugn återvändsgata i barnvänliga Eknäs. Bostaden ligger högt belägen och bjuder på en läcker altan i soligt sydvästläge med underbar utsikt. Radhuset karaktäriseras av sin yteffektiva planlösning med öppna sociala ytor, två badrum och tre rymliga sovrum. Huset är smakfullt med fina detaljer såsom takfönster, stora panoramafönster, Carraramarmor och vackra golv.

Med skifferhusen har ambitionen varit att skapa högkvalitativa och optimalt planerade radhus för den mindre familjen och fokus har legat på gedigna och hållbara material där man bland annat valt att arbeta mycket med natursten, trä och glas. Köket är ett smakfullt Marbodalkök i grått med bänkskiva och stänkskydd i vacker och tidlös cararramarmor.

Till bostaden ingår en parkeringsplats med laddstolpe precis utanför och två förråd om 1 och 2 kvm finns att tillgå.

Läget i Eknäs, Nacka är optimalt med naturen och skärgården runt husknuten samtidigt som det är citynära med allt storstaden har att erbjuda. Här tar du en promenad ner till Skurusundet på några minuter och i närområdet finns bland annat fina badsjöar, löpspår och fantastisk natur. Området är lugnt och harmoniskt och passar familjen som vill bo med naturen runt knuten och samtidigt ha nära till ett gediget utbud av kultur, nöjen och service. Kommunikationerna är goda och bussarna passerar hela tiden in till Slussen. Det här är vad vi kallar ett perfekt boende med alla nödvändiga faciliteter för ett enkelt och smidigt liv. Vi hälsar er välkomna hem till Skifferhusen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy