Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 700 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK / Utgångspris
Adress
Östra Storgatan 36, Söderhamn, Söderhamn
Typ
Villa
KVM
100.0 kvm, biarea 63.0 kvm
Tomt
769 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Hus på Östra Storgatan med centralt läge!

Varmt välkommen till Östra Storgatan 36 och detta inbjudande hus där det mesta är i gott skick. Bostadens karaktär präglas av det generösa ljusinsläppet.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och funktionell hall med bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett mysigt vardagsrum, tre sovrum samt ett nyrenoverat, härligt och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Huset har en praktisk gästtoalett och ett trevligt badrum med toalett, badkar, kommod och badrumsskåp. Här finns också en stor och praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och plats för tvättställning. 

Här ingår en tomt om 769 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets trevliga och stora altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Rumsbeskrivning

Hall

Den inbjudande och funktionella hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor.

Kök

Det nyrenoverade, härliga och ljusa köket har ljusa väggar och laminatgolv. Utrustningen består av spis, fläkt, frys, kyl, ugn och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett mysigt rum med laminatgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och öppen spis. Härifrån når du den härliga altanen samt uterummet.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når du husets master bedroom ? ett harmoniskt och ljust rum med laminatgolv och ljusa väggar. Rummet har plats för garderob och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2

Ett mysigt sovrum med klädkammare, fint ljusinsläpp och plats för säng. Ljusa väggar och har plastmatta. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3

Ett rogivande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, vacker utsikt och plats för säng. Detta rum med ljusa väggar och plastmatta passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum

Trevligt badrum med toalett, badkar, kommod och badrumsskåp. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Gästtoalett

Husets gästtoalett är praktisk och har toalett och handfat.

Uteplats

Trevlig och stor altan som nås från vardagsrummet. Här erbjuds trädäck, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

Tvättstuga

Husets tvättstuga är stor och praktisk och utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och plats för tvättställning.

Dokument (pdf)

ED Östra Storgatan 36

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 950 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

769 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

100 kvm

Biarea (BIA)

63 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Östra Storgatan 36

Ort

Söderhamn

Kommun

Söderhamn

Taxeringsår

2021

Värdeår

1953

Taxeringsvärde byggnad

734 000 SEK

Taxeringsvärde mark

361 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 095 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SÖDERHAMN LÖJAN 3

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1953

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Betong

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber.

Uteplatsbeskrivning

Stort härligt inglasat uterum med öppen del samt inbyggd pool.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 700 SEK/år

Uppvärmning

12 000 SEK/år

Sotning

500 SEK/år

Renhållning

1 700 SEK/år

Elkostnad

8 995 SEK/år

Försäkringskostnad

3 500 SEK/år

Summa driftkostnad

33 395 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 213 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19770202)

Planer och bestämmelser

Löjan, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19510410)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Fornlämning (Registreringsdatum: 20060406)

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

695 000 SEK

Beskrivning

Övrigt

Radonåtgärdad 2014.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta