Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Högseröd 1021, Högseröd, Eslöv
Typ
Villa
KVM
293.0 kvm
Tomt
2 900 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Representativ bostad med parkliknande trädgård!

Bakom den uppväxta Avenbokshäcken gömmer sig denna pampiga villa, med sin vackert putsade fasad, grönmålade snickerier ståtliga fönster, homejakupor, fyra fungerande eldstäder, stora salar och många sovrum, passar villan för er som söker det där lilla extra både vad gäller interiört som exteriört. Byggnaden uppfördes 1890 och användes som skola fram till 1930 då huset byggdes om till lärarbostad då skolverksamheten blev förflyttad till byggnaden som idag är församlingshem.

Vi går in via en pampig entré och möts redan där, av känslan att denna bostad är något utöver den ordinära villan. Snickerier i mörkt grön ton, slipade pigmenterade trägolv, fyra fungerande eldstäder och rymlig takhöjd. Samtliga rum i huset är enorma och här kan hela familjen breda ut sig. Tänk er den högresta julgranen i vardagsrummet till jul! Och stora familjesammankomster vid födelsedagar!
Villan har varsamt tagits om hand och här gläds man åt de vackra golven tillsammans med karaktäristiska tapeter från bland annat William Morris. Ägaren har i stil och inredning lyssnat på huset och därmed skapat en alldeles ljuvlig interiör. Bostadens boarea uppgår till 293 kvadratmeter, fördelat på två bostadsplan samt extra yta i källaren. Flera sällskapsrum på båda plan, flera sovrum och toaletter, fint kök i lantlig stil från HTH och en ny värmepanna från 2022.
Trädgården är parkliknande med stora träd, köksträdgård, växthus, perenner och fina stensättningar. Varma dagar njuter man dessutom vid poolen och soldäcket. Lämna stressen från storstaden och njut av lövträden som omgärdar trädgården och den porlande bäcken.

Löberöd är en levande by med service såsom förskola, skola, matbutik, vårdcentral samt apotek. För den som gillar naturen ligger Rövarekulans naturreservat, Ringsjöns närmaste strandkant och Fulltoftas strövområde precis utanför byn. Från bykärnan kan du ta dig med buss ut till E22:an och därifrån vidare till bland annat Lund, Malmö och Kristianstad. Även för bilpendlaren är storstäderna inom pendlingsavstånd med ca 25 min till Lund och 35 min till Malmö.

Varmt välkomna att boka en visning av detta fantastiska hus!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy