Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Varpavägen 34, Lillgården, Haninge
Typ
Villa
KVM
164.0 kvm
Tomt
1 257 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

1,5 plans villa med drömläge!

Varmt välkommen till Varpavägen 34 och detta fina hus som är väl underhållet och i mycket gott skick där du bara kan flytta in och må gott. Den här bostaden är optimalt planerad med stora öppna, sociala ytor med plats för många gäster! Här erbjuds ett yteffektivt, öppet och luftigt boende som passar utmärkt för en barnfamilj eller dig som vill bo nära naturen!

Här kommer du in i en inbjudande hall med ingång till badrum och sovrum. Vidare finns ett stort fint kök från Ballingslöv från december 2016 som fortfarande känns helt nytt. Ett öppet och socialt vardagsrum och ett tv-rum/allrum som går att göra om till ett femte sovrum. Golvet på nedervåningen som är av ekparkett, slipades och hårdvaxoljades i våras och matchar den fina nya asktrappan och askspaljén från 2020 som delar av kök och vardagsrum. Två utgångar till den soliga altanen och den fina baksidan som ligger helt ostört. På övervåningen finner du ett stort allrum med balkong och tre sovrum. Två badrum - ett på vardera plan, båda med dusch med möjlighet att sätta in badkar.

Huset har två klädkammare samt en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och arbetsbänk.

Detta är sista huset på lugn återvändsgata med en stor, barnvänlig tomt med soligt sydvästläge, stora gräsytor, fina planteringar och vacker skog. Uppfart samt carport med förråd och en friggebod på tomten.

Beläget med gångavstånd till pendeltåg (ca 5-7 min och resan med pendeltåg till Stockholm Central tar ca 35 min), buss, skolor, ridskola och Tungelsta Centrum som erbjuder mataffär och restauranger. Fina promenadstråk intill och cykelavstånd till skolan.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy