Länk kopierad!

Visningar

sön 23 jan 12:15 - 13:00
Varmt välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 200 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Högbyvägen 140, Viksjö, Järfälla
Typ
Radhus
KVM
129.0 kvm
Tomt
238 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lugnt läge med SPA-bad och lyxigt badrum

Accepterat pris! Välkomna till barnvänliga Högbyvägen med sitt lugna läge nära naturen och skolor och förskolor. Huset som disponerar över två plan har renoverats under de senaste åren och rymmer idag fyra sovrum, allrum, vardagsrum och kök i öppenplanlösning, samt lyxigt badrum, gäst-wc samt tvättstuga. Två stora trädäckade uteplatser varav den på framsidan har SPA-bad och sol hela dagen. Extra förråd på tomten samt garage i länga och gratis parkering och gästparkering. Endast en kort promenad från skola och förskola samt busshållplats till Viksjö centrum med knutpunkt och handel. I Jakobsbergs Centrum finns butiker, restauranger, bageri, banker, gym och mycket mer. Järfälla är en kommun som ständigt utvecklas och här finns stora naturreservat med fina strövarområden, fiske och ridning. För de som utövar vintersport finns skidbacke och ishall och under sommaren finns här flera badstränder att välja mellan. På 20 minuter når man Stockholm City via pendeltåg och just nu byggs tunnelbanenätet ut till Barkarby station och Barkarbystaden med trolig trafikstart 2026.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Rymlig och praktisk hall med avhängningsmöjligheter. Klinkergolv med ovan liggande matta samt ljust tapetserade väggar. Infällda spotlights i taket. Trappa (målad -17) till övre plan. Hatthylla.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum i öppen plan med matplatsen. Parkettgolv och målade väggar med tapetserad fondvägg. Luftvärmepump (-17).

SOVRUM/KONTOR
Sovrum som även funkar utmärkt som kontor. Kan också öppnas upp och bli del av vardagsrummet. Utgång till en trevlig uteplats i söderläge med spabad och inbyggd spotbelsyning i golvet (-17). Stor garderob med skjutdörrar. Parkett på golvet.

KÖK
Ljust kök med mycket bra arbetsyta och förvaring. Trevlig matplats framför fönster. Utgång till fantastisk stor altan i insynsskyddat läge (-17). Snyggt kaklat ovan arbetsbänk och infälld ho. Spotlights i taket. Maskinell utrustning: Kyl/frys SMEG (-16). Inbyggd varmluftsugn. Inbyggd mikro. Diskmaskin SMEG (-16). Häll (-16). Fläkt (-16).

GÄSTWC
Helkaklat wc-rum med klinkergolv. Handfat i kommod, wc och badrumsskåp med spegel. Infällda spotlights i taket.

TVÄTTRUM
Målade väggar och våtrumsmatta. Fönster finns. Maskinell utrustning: Varmvattenberedare. Tvättmaskin (-16). Torktumlare (-16).

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Ett mysigt allrum med parkettgolv och målade väggar med tapetserad fondvägg. Lucka till vinden.

SOVRUM 1
Trevligt sovrum med parkettgolv och målade väggar. Utgång till balkong.

SOVRUM 2
Stort sovrum med utgång till balkong. Trägolv och målade väggar.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum med parkettgolv och målade väggar.

BADRUM
Helkaklat och rymligt badrum med SPA-känsla. Badkar samt dusch bakom snygg industrivägg. Handfat i kommod och spegelskåp ovan. Väggskåp för förvaring. Golvvärme samt elektrisk handdukstork och vädringsfönster.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Högbyvägen 140 Fastighetskarta-2021-12-01 Besiktning Högbyvägen 140

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 200 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

238 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

129 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Högbyvägen 140

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Taxeringsår

2021

Värdeår

1969

Taxeringsvärde byggnad

1 220 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 219 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 439 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

JÄRFÄLLA VIKSJÖ 3:124

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1969

Om-/tillbyggnadsår

2019, 2020

Utförda renoveringar

2020 Badrum övervåning
2018 Luftvärmepump, ombyggnad vardagsrum/sovrum
2017 Ombyggnad övervåning allrum
2017 Altan med spabad
2017 Altan på baksidan
2016 Vitavaror kök från SMEG
2016 El omdragen
2016 Fönsterbyte
2016 Fasadmålning
2014 Nytt plåttak
2012 Kök
2012 Gäst-wc

Typ av byggnad

2-plan radhus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster (-16)

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåttak (-14)

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Direktverkande el, luftvärmepump (2018)

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad (målad -16)

TV/Internet beskrivning

Fiber via Telia

Uteplatsbeskrivning

Uteplats 1: Altan med spabad (-17) om ca 45 m², läge söder.
Uteplats 2: Stor altan (-17), insynsfri om ca 70 m², läge norr.

Övriga byggnader

Utomhusförråd

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 600 SEK/år

Samfällighet

9 000 SEK/år

Elkostnad

13 200 SEK/år

Försäkringskostnad

8 000 SEK/år

Summa driftkostnad

34 800 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Bilplats 1: Garage i länga med plats för 1 bil.
Bilplats 2: Fri parkering i området.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 22/12 2015

Specifik energianvändning

67 kWh/m²

Energiklass

D

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Järfälla Viksjö Ga:11

Planer och bestämmelser

Del Av Viksjö Delplan Ii, Stadsplan (Beslutsdatum: 19690225)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Östra Mälaren, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110601)

Samfällighet

JÄRFÄLLA VIKSJÖ S:9

Inteckning

Inteckningar

13

Totalt belopp

4 438 000 SEK

Beskrivning

Övrigt

OMRÅDE
Området är mycket känt och populärt, mycket tack vare närheten till Centrum och naturen. Till Jakobsbergs Centrum är det bara några minuters bilresa, bussar trafikerar sträckan Viksjö-Jakobsberg med täta intervall. I Viksjö Centrum finns daglig service och bra mataffär.

KOMMUNIKATIONER
Anslutningsbuss går till Jakobsbergs Centrum. Därifrån finns mycket goda kommunikationer med både bussar och pendeltåg. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
Viksjö Centrum har flera små butiker, frisör, bank, restauranger mm. Här finns också mycket populära Ica Viksjö dit folk från hela kommunen åker för att handla mat och delikatesser.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära Jakobsbergs Centrum och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00. Info om barnomsorgen finns också på http://jfog.net/

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta