Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Ryavägen 1, Hyssna, Hyssna
Typ
Villa
KVM
122.0 kvm
Tomt
1 279 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välhållen enplansvilla i lugnt område med bra läge!

Välkommen till Ryavägen 1 och denna välhållna enplansvilla perfekt för familjen.
Här bor man i en hemtrevlig och välskött villa med härlig tomt, uteplats och garage. Direkt innanför dörren möts man av en öppen hall där man genom öppen planlösning har skapat en rymlig känsla mellan hall, kök och vardagsrum. Vidare in i huset hittar vi två toaletter, ett TV/Sällskapsrum, en klädkammare samt tre väl tilltagna sovrum.

Från husets vardagsrum och TV/Sällskapsrum finns utgångar till den mysiga altanen med överhängande tak som tar dig vidare till den härliga tomten. Den öppna och plana tomten omges av gärdsgårdsstaket och erbjuder fruktträd och bärbuskar med gott om plats över för odlingar, växthus och lek.


Området är familjevänligt, lugnt och hemtrevligt med härliga promenadstråk, skog och natur runt hörnet samtidigt som viskan rinner en bit utanför tomten. Här har man även cykelavstånd till Hyssna centrum samt tack vare sin geografiska position har man även ca 40 minuter med bil till Göteborg, Borås och Varberg och 20 min till Kinna. För den som pendlar och inte vill köra bil så finns det även från Hyssna enkel och smidig direktbuss till Göteborg som tar ca 40 minuter. I Hyssna finns förskola samt skola F-6. Förutom detta har man även nära till Lilla Hålsjöns badplats.

Välkommen att anmäla intresse eller till visning via hemsidan.

Rumsbeskrivning

Hall:
Ljus och öppen hall med plats för avhängningsmöjligheter som bjuder dig vidare in i villan med det rymliga köket till höger samt det mysiga vardagsrummet till vänster. I hallen ligger slitstark klinker på golvet och på väggarna sitter tapet.

Kök:
Det välhållna och rymliga köket är från husets byggnadsår. Här erbjuds gott om arbets- och förvarings- yta. Här har man plats för ett matbord för omkring 5 personer samtidigt som rummet tack vare den öppna planlösningen fortfarande känns luftigt. I köket finner vi induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. I fil med köket ligger villans groventré samt tvättstuga. Här finner vi en praktiskt diskho med vatten, uppvärmningssystem, tvättmaskin samt torktumlare.

Vardagsrum:
Till vänster om hallen hittar vi vardagsrummet. Detta rum med generöst ljusinsläpp, takhöjd till nock samt en mysig kamin är perfekt att avsluta dagarna i. Här ifrån har man även en utgång till den trevliga altanen under tak som leder vidare ut i trädgården.

Sovrum:
Villan erbjuder tre väl tilltagna sovrum med gott om plats för större sängar samtidigt som man har plats över till förvaring, skrivbord eller liknande. Det finns även möjlighet att skärma av det mindre allrum och därmed skapa ett fjärde sovrum.

Badrum:
I villan finns en mindre gästtoalett i anslutning till hallen men även ett stort helkaklat badrum placerat i den mer privata delen av huset, bredvid sovrummen. Här erbjuds ett stort badkar

Övrigt:
Tillhörande villan står det även på tomten ett garage som dels rymmer en carport, förvaring samt ett mindre isolerat rum inne i garaget.

Dokument (pdf)

Planlösningar Besiktningsprotokoll Energideklaration

Länkar

Allmän information

Pris

3 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

1 279 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

122 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Ryavägen 1

Ort

Hyssna

Kommun

Mark

Taxeringsår

2021

Värdeår

2006

Taxeringsvärde byggnad

1 768 000 SEK

Taxeringsvärde mark

509 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 277 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MARK KLATEBERG 1:46

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2006

Utförda renoveringar

Större delar av fasaden målades om 2017 samt resterande delar målades 2021.

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Fönster

3-glasfönster isoler

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Isolerad betongplatta på mark

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump & Kamin

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

Jordat eller ojordat

Jordat

El kommentar

Huvudsäkrat till 20 amp.

Ekonomi

Kommentar

Årlig elkostnad innefattar elkostnad om 7500 kr samt elnätskostnad om 4388 kr.

Samfällighetsavgiften om 600 kr/år inkluderar vägavgift samt underhåll av väg såsom skottning, sandning etc.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

10 800 SEK/år

Sotning

200 SEK/år

Samfällighet

600 SEK/år

Årlig elförbrukning

12 469 kWh/år

Elkostnad

11 888 SEK/år

Summa driftkostnad

23 488 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Klateberg 1:12 M Fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 20020205)

Rättigheter last

Ledningsrätt: Vatten och avlopp

Inteckning

Inteckningar

3

Totalt belopp

1 950 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta