Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

sön 5 dec 13:00 - 14:00
Välkomna på visning - anmäl er gärna! Försök minimera antalet visningsdeltagare i ert sällskap.
mån 6 dec 17:30 - 18:00
Välkomna på visning - anmäl er gärna! Försök minimera antalet visningsdeltagare i ert sällskap.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 125 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Solängsvägen 22, Hovslätt, Jönköping
Typ
Villa
KVM
94 kvm, biarea 94 kvm
Tomt
961 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt för familjen!

Varmt välkommen till Solängsvägen och detta trevliga hus om 94 + 94 väldisponerade kvadratmeter. Här finner Ni ett välplanerat och barnvänligt hem i två plan och fullt av potential. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende. Fördelarna är många - njut av trädgård på både fram- och baksida, morgon som kväll. Den stora trädgården på baksidan av bostaden är perfekt för grillkvällar och umgänge i kvällssolen medans barnen leker.

Här finns ett funktionellt kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar i anslutande matsal. Vidare erbjuder bostaden ett vardagsrum, badrum, WC, tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter, gillestuga, gästrum, tvättstuga, matkällare, pannrum, förråd och ett garage. Uppskattar Ni ljudet av en knastrande brasa? Då har Ni även möjlighet att njuta av en eldstad snyggt placerat i gillestugans centrala del.

I Hovslätt och Solängsvägen bor Ni i ett trivsamt kvarter med naturen och härliga promenadstråk på bekvämt gångavstånd. I närheten finner ni även pizzeria, skola, fotbollsplan, idrottshall, fina grönområden och bra kommunikationer vilket gör det enkelt för hela familjen att trivas! Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hall
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en funktionell hall med avhängningsmöjligheter. Förvaring i form av platsbyggda garderober.

Kök
Ett trevligt och yteffektivt kök med bra arbetsytor och yta för matbord med upp till fyra sittande. Köket är utrustat med spis, ugn, diskmaskin och kyl.

Vardagsrum
Här har vi husets naturliga samlingsplats som bland annat erbjuder härliga sällskapsytor. Ett ljust och socialt rum. Från vardagsrummet nås också det härliga inglasade uterummet.

Badrum
Ljust och härligt badrum med vädringsfönster. Mörkare våtrumsmatta och ljust kakel. Utrustat med:

- WC
- Handfat med kommod
- Badrumsspegel med förvaring
- Badkar

Sovrum 2
Ett lättmöblerat sovrum med plats för en säng, byrå och skrivbord. Används idag till kontor men passar också perfekt till barnrum eller gästrum.

Sovrum 1 och 3
Två stora sovrum med gott om plats för dubbelsäng och diverse möblemang. Inbyggda garderober vilket medför goda förvaringsmöjligheter.

Uterum
I anslutning till vardagsrummet når Ni det härliga uterummet där ni garanterat kommer tillbringa många timmar under sommarhalvåret.

KÄLLARPLAN

Gillestuga
Ner för trappan är det första Ni möter en stor gillestuga med plastmatta och ljusa väggar. Stora sociala ytor med gott om yta för soffa, soffbord, bord med tillhörande stolar. Perfekt lekrum för barnen! Eldstad för mysfaktor.

WC
Mindre toalett. Här finns toalett, spegel och handfat.

Förråd
Avdelat ifrån pannrummet med förvaringsmöjligheter i överflöd. Frys.

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, diskho, dusch och gott om yta för förvaring. Via tvättstugan når Ni ytterligare ett förråd med gott om yta.

Hobbyrum
I förlängningen från gillestugan når Ni hobbyrummet som passar bra till gästrum. Plats för säng och diverse möblemang.

Pannrum
Gott om förvaringsutrymme och perfekt för er egen "snickarverkstad". Här tar Ni er enkelt ut till trädgården via en "groventré".

Dokument (pdf)

Planlösningar Tomtkarta Solängsvägen 22 Besiktning Solängsvägen 22 Energideklaration

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

3 125 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

961 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

94 kvm

Biarea (BIA)

94 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Solängsvägen 22

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Taxeringsår

2021

Värdeår

1963

Taxeringsvärde byggnad

1 335 000 SEK

Taxeringsvärde mark

940 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 275 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

JÖNKÖPING NORRAHAMMARS-HÖKHULT 2:208

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1963

Utförda renoveringar

- Taket lades om med ny papp, läkt och betongpannor år 1988, takpannorna behandlades år 2017, även hängrännor och stuprör byttes år 2017.
- Badrummet på entréplanet renoverades i slutet av 1990-talet.
- Luft/vattenvärmepumpen installerades år 2013.
- Fönsterbyte utfördes år 2014, frånsett ett fönster i vardagsrummet.

Typ av byggnad

Friliggande villa i 1-plan med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glas (isolerglaskassetter) samt ett kopplat 2-glas

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor med underlagstak av råspont och pap

Grund

Källare

Typ av uppvärmning

Luft/vattenvärmepump, eldstad

Stomme

Trä

Fasadtyp

Tegelfasad, träpanel på gavelspetsar

Bjälklag

Gjutet valv

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 23/11 2021

Energiprestanda, primärenergital

110 kWh/m²

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Hökhult 2:110 I Norrahammar, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19600824)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

270 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta