Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ballasjövägen 101, Bollebygd, Bollebygd
Typ
Villa
KVM
145.0 kvm
Tomt
1 171 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Unikt arkitektritat hus med drömlik utsikt!

Varmt välkomna till denna nybyggda och arkitektritad enplansvilla, i ett insynsskyddat läge som redan vid ingången andas lyx! Huset har skapats med utgångspunkt från platsen på vilket det nu vilar med sina cirka 145 kvadratmeter. Byggd i modernistisk stil med en gestaltning där dess vackra fasad i liggande panel och utomhusbelysning skapar ett harmoniskt uttryck. Sköna uteplatser på trädäcksbelagda ytor från öst till väst på cirka 220kvm som omfamnar tre av husets gavlar. Det höga läget skapar en intagande och vilsam utsikt över Ljungliden och de fantastiska åkrarna. Här finns totalt fem rum, varav fyra disponeras som ytterst bekväma sovrum med utsikt över åkrar och berg.

All utrustning och inredning är utav det senaste och specialbeställt för exakt anpassning. Man möts utav ett stort och påkostat kök med slitstarka arbetsbänkar och köks-ö av sten i vit marmormotiv. Vad sägs om två påkostade badrum med olika designkoncept och påkostade stenbeklädnader, stora sociala ytor, eldstad, högt i tak, stora fönsterpartier och mycket mer!

Med stora sällskapsytor har du avkopplande oaser men också perfekta platser att nyttja till bjudningar och sociala sammanhang. Huset är ritat för att möjligheten finns att göra detta till en flerfamiljsbostad om så önskas och även viss förberedelse för attefallshus på tomten. I och med att huset är såpass nybyggt har självklart 3-glas installerats med isolerglas emellan skivorna, dessa helt avstängt ifrån den omgivna atmosfären för skydds och isoleringseffekt.

Missa inte chansen att förvärva ert framtida drömhus! Hör av er redan idag för mer information.
Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy