Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

sön 12 dec
VIP-visning. För mer information kontakta mäklaren.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Ballasjövägen 101, Bollebygd, Bollebygd
Typ
Villa
KVM
145 kvm
Tomt
1 171 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unikt arkitektritat hus med drömlik utsikt!

Varmt välkomna till denna nybyggda och arkitektritad enplansvilla, i ett insynsskyddat läge som redan vid ingången andas lyx! Huset har skapats med utgångspunkt från platsen på vilket det nu vilar med sina cirka 145 kvadratmeter. Byggd i modernistisk stil med en gestaltning där dess vackra fasad i liggande panel och utomhusbelysning skapar ett harmoniskt uttryck. Sköna uteplatser på trädäcksbelagda ytor från öst till väst på cirka 220kvm som omfamnar tre av husets gavlar. Det höga läget skapar en intagande och vilsam utsikt över Ljungliden och de fantastiska åkrarna. Här finns totalt fem rum, varav fyra disponeras som ytterst bekväma sovrum med utsikt över åkrar och berg.

All utrustning och inredning är utav det senaste och specialbeställt för exakt anpassning. Man möts utav ett stort och påkostat kök med slitstarka arbetsbänkar och köks-ö av sten i vit marmormotiv. Vad sägs om två påkostade badrum med olika designkoncept och påkostade stenbeklädnader, stora sociala ytor, eldstad, högt i tak, stora fönsterpartier och mycket mer!

Med stora sällskapsytor har du avkopplande oaser men också perfekta platser att nyttja till bjudningar och sociala sammanhang. Huset är ritat för att möjligheten finns att göra detta till en flerfamiljsbostad om så önskas och även viss förberedelse för attefallshus på tomten. I och med att huset är såpass nybyggt har självklart 3-glas installerats med isolerglas emellan skivorna, dessa helt avstängt ifrån den omgivna atmosfären för skydds och isoleringseffekt.

Missa inte chansen att förvärva ert framtida drömhus! Hör av er redan idag för mer information.
Välkommen hem!

Allmän information

Pris

4 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 171 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

145 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Ballasjövägen 101

Ort

Bollebygd

Kommun

Bollebygd

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

219 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

219 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Taxeringsvärdesbeskrivning

Nybyggd villa där fastigheten i dagsläget är taxerad till 210.

Fastighetsbeteckning

BOLLEBYGD KULLA 1:69

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2019

Typ av byggnad

1-plansvilla

Fönster

3-glasfönster isoler

Avlopp

3-kammarbrunn med infiltration

Vatten

Djupborrad brunn

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

El - vattenburen golvvärme

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

2 190 SEK/år

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

3 697 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy