Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nedre loftvägen 4, Kållered, Mölndal
Typ
Villa
KVM
132.0 kvm, biarea 86.0 kvm
Tomt
839 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Exklusivt och modernt boende på trivsamma, populära och trevliga Nedre loftvägen

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Nedre loftvägen 4! Här stiger du in i ett lyxigt och stilrent hem om 132 mycket välskötta kvadratmeter med hög materiell standard, bra planlösning och sociala ytor. 

Den optimala planlösningen ges gott om plats för vila och umgänge. Via övervåningen gör vi entré i bostadens stora och öppna hall som erbjuder bra förvarningsmöjligheter och fint golv av klinker. Via hallen når vi även husets fräscha och nyrenoverade gäst WC med vackert golv i klinkers och helkaklade väggar. Vidare in i huset möts vi utav harmoniska och öppna ytorna där kök, matplats och vardagsrum är sammanhängande. Stora fönsterpartier, gedigna materialval och sobra färger skapar en härlig rymd i den trivsamma interiören som andas svängrum och volym. Köket är praktiskt taget i nyskick. Intill köket finns en stor matplats som utgör en naturlig umgängesplats för både gäster och familjestunder. Varför inte bjuda hem familj och vänner en fin sommardag och bjuda på lite härlig grill och gott sällskap, i det stora och inglasade uterummet får ni plats med både soffgrupp och matbord. Med en utsikt utöver den vackra och välskötta gräsmattan kan ni låta barnen springa och leka fritt och skapa fina sommarminnen. Den barnvänliga, rogivande och lättskötta tomten bjuder på många soltimmar och den vackra häcken skyddar mot insyn.


Kållered är ett mycket populärt område bland barnfamiljer. Här finns exempelvis torrekullas friluftsområde, Shopping Park Kållered och Kållered station ett stenkast från huset och Färås Tjärns badplats och Hallenskolan ligger en kort promenad bort. Här på Nedre loftvägen 4 har du dessutom Mölndal centrum, Göteborgs city och Kungsbacka en kort bilresa från bostaden.

Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy