Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Grävlingstigen 15, Grytevad, Åstorp
Typ
Villa
KVM
140.0 kvm
Tomt
579 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Nybyggt 1-planshus uppfört 2021. Riktigt bra planlösning med läckra materialval. Carport & förråd!

Nu finns ett av Grytevads absolut finaste 1-planshus ute till försäljning. Ett nybyggt hus beläget i populära och familjevänliga Åstorp. Här finner man ett inbjudande boende med putsad vit fasad kombinerat stilrena materialval, ett mycket välkomnande intryck. Invändigt - kvadratsmart disponering med öppna sociala ytor, moderna inredningsval, driftsnål energi och hög komfort!

Huset fördelas på ett plan med ca 140 kvadratmeter i boarea. Socialt entréplan med öppet kök med köksö mot vardagsrum. Lättmöblerat för stora sociala tillställningar, med plats för både större matbord och soffmöblemang, från vardagsrummet når man dessutom trädgården som ligger i trevligt sydväst-läge. Helkaklat badrum med exklusiva materialval, duschhörna, dubbelvask och förberett för badkar. Grovkök/tvättstuga med gott om förvaring samt en helkaklad gäst-wc i anslutning. Sovrummen är fördelade på två sidor av huset. Master-bedroom närmast entrén med plats för garderober. Övriga två rum nås från vardagsrum. Egen stenlagd uppfart med carport och tillhörande förråd finns i anslutning till huset. Här bor den större familjen riktigt bekvämt och praktiskt!

Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständiga närvaro. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns bra service med restauranger, livsmedelsbutiker, affärer och bibliotek. För barnfamiljen finner vi flertalet lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola upp till årskurs 9. För pendlaren finns kommunikation med tåg och buss, och för bilpendlaren ligger E4/E6 inom nära räckhåll.

Huset är förbesiktigat genom Enspecta AB och försäkrat för dolda-fel.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy