Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Komlösa Gunnagården 6, Fristad-Gingri, Borås
Typ
Villa
KVM
300.0 kvm, biarea 60.0 kvm
Tomt
3 202 kvm (friköpt)
Rum
9 rum

Välkomna till vackra Komlösa Gunnargården 6, en nyrenoverad länsmansgård från sekelskiftet!

Nu har du äntligen möjlighet att förvärva en fastighet med ett fantastiskt läge! En riktig skatt på en liten höjd, med vackra vyer. Endast 18 minuter med bil till Borås, 4 minuter till förskola och 7 minuter till Fristad centrum. Ett hem där du kan leva drömlivet med dina djur om du så önskar. Bara att flytta in då allt är helt nyrenoverat, mysigt inbäddat i naturen med skog och gårdar som närmsta grannar i en harmonisk miljö som på sommaren förvandlas till ett guldigt fällt av havre och vete.

Huset har fått mycket kärlek och vill man så finns det många fina detaljer att bibehålla såsom aga spis, snickarglädje på fasaden, nya fönster med klassiska öglehaspar för att bibehålla den unika karaktären, spegeldörrar, höga golvlister från fristad hyvleri, gedigen takhöjd med upp till tre meterstakhöjd samt synliga bjälkar på övervåningen. Du har alltså möjlighet att flytta in direkt till ett fantastiskt fint drömhem samtidigt som du kommer ha kvar närheten till alla faciliteter.

På fastigheten finns, förutom bostadshuset som uppfördes för första gången 1929, även några byggnader som inrymmer, förråd och vedförvaring samt jordkällare. Fristads serviceutbud med caféer, restauranger och butiker är bara en kort bilfärd bort. Komlösa Gunnargården 6 ligger nära barnvänliga badsjön Öresjö med gräsmattor, sandstrand och brygga.

På tomten finns ett antal olika trädarter, blommor, frukt, bär och växter. Ett stenkast från huset finner man fina svamp- och bärmarker som ger fin utdelning varje år. Med husets härliga enskilda läge, nästan helt utan insyn från andra hus, finner man ändå bakom hörnet trevliga grannar.

Ni kommer inte bli besvikna på denna underbara plats, kom och se efter själva.

Varmt välkommen på visning!

*Bokad visning - Boka enkelt via vår hemsida*

- Lina Amor Monroy

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy