Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gryningsvägen 23, Drevviksstrand, Huddinge
Typ
Villa
KVM
159.0 kvm, biarea 3.0 kvm
Tomt
997 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Välskött villa på återvändsgata i Drevviksstrand

Äntligen kan vi erbjuda en gedigen villa i populära området Drevviksstand!

Här bor du i trevlig miljö på återvändsgata utan genomfartstrafik. Förskolan Sångfågeln och Mörtviksskolan finns på promenadavstånd så att barnen kan gå själva. Fina badplatser med sandstrand finns längs sjön Drevviken där det vintertid går att åka skridskor på plogade banor.
Huset genomgick i början av 2000-talet en totalrenovering invändigt och har påkostade materialval och högkvalitativ maskinell utrustning. I hela huset flyter ett ekgolv och väggarna är ljusa. Underbar social sällskapsyta i öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Genomgående helkaklade wc/duschrum med golvvärme. En lyxig spaanläggning byggdes till 2003 vilken ger en svårslagen vardagslyx med sin bubbelpool och bastu. Fyra rymliga sovrum. Gott om förvaringsutrymmen i klädkammare, garderober, förråd och kattvindar.

Tomten är lättskött och plan med stenläggning, gräsmatta och stort trädäck. På husets baksida som vetter mot söder är läget insynsskyddat och solen kan här njutas under hela dagen. På sidan av altanen finns en isolerad och inredd gäststuga om 10 kvm som går att nyttja året runt.

- Stora sociala ytor inne som ute
- Stenlagd uppfart med plats för 3-4 bilar, laddbox till elbilen finns
- Stor altan där solen lyser från lunch till sent på kvällen
- Beläget i ett klassiskt villakvarter med stort lugn
- Närhet till skolor, bussar, centrum, natur och idrott
- Taket renoverat 2020!

Entréplan innehar två rogivande sovrum, en helkaklad rymlig gästtoalett, ett kök där det finns mängder av förvaring, stor köksö samt full utrustning ger den hängivna hemmakocken alla möjligheter som önskas. Intill köket finns även plats för stor matgrupp och soffgrupp vid fönster där även utgång till altanen finns.

Vardagsrummet beläget med utgång till baksidan av huset innehar stora fönsterpartier som skänker planet ett massivt ljusinsläpp. Här finns det generös rymd för flexibel möblering med såväl soffgrupp samt matsalsdel eller en myshörna framför tv-n.
Öppna upp dörren till baksidan så har ni en samlingsplats av rang för familjen under dom varmare månaderna. Här kan ni njuta av ett dopp i det härliga spabadet, eller varför inte ta fram grillen och förbereda middag med goda vänner och familj medan barnen springer och leker på tomten?

Övre planet erbjuder två sovrum, där det större sovrummet har två skjutgarderober och gott om plats för dubbelsäng. Övre plan erbjuder även ett rymligt duschrum i stilren utformning och en klädkammare.

På det stora hela en fantastisk villa i ett tryggt område där ni bara kan flytta in och trivas från första stund.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy