Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Byträskvägen 6, Djurö, Värmdö
Typ
Villa
KVM
128.0 kvm
Tomt
2 424 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Soligt läge i sköna Stavsnäs vid skärgårdens port

Välkommen till en gedigen välskött villa och till denna oas i högt och fritt läge, omgärdad av präktig gärdesgård. Villan är vackert belägen på höjden och är klassiskt faluröd och rejält byggd år 2000 i norrlandsvirke. Generösa altaner i olika nivåer med flera sittplatser ansluter fint till huset och omgivande natur och berg. Direkt utanför dubbeldörrarna som leder ut till altanen ligger poolen och glittrar. Här lyser solen hela dagen.
Huset har en trevlig entrétrappa som leder in i husets mitt med första salongen åt vänster och det trevligt köket tillhöger. Köket är fullt utrustat, med bland annat skafferi och skänkskåp, och med gott om plats för matbord. Vackra fönster åt två väderstreck. Till vänster efter entréhallen finns den första salongen med en charmig kakelugn som går utmärkt att elda i och som ger fin värme. Fönster åt två håll ger ljus och utsikt och utblick genom portal till vardagsrummet med sin gjutjärnskamin och härliga fönsterpartier. Vardagsrummet är tillbyggt ngt senare och har fantastiskt lackat trägolv helt utan springor som är som ett smycke. Detta rum utstrålar verkligt gemyt, här trivs man. Kaminen är elegant centralt placerad i fonden av rummet.
Mitt i huset invid ett rymligt och ljust badrum med duschkabin och tvättmaskin, finns trappan till övre våningen. Här öppnar sig ett stort vackert utrymme med flera funktioner och många möjligheter. Här finns ett stort sovrum med samma lite lägre takhöjd som i resten av övre planet. Gavelfönster åt båda håll.
Hela huset har genomgående vackra trägolv undantaget badrummet, trevligt färgsatta och tapetserade rum, rymligt känsla överallt och generös planlösning.
På tomten finns även en fint byggd gäststuga på 15 kvm samt en vedbod/trädgårdsskjul. Uppfarten är snygg och rymlig och entré sker via vackra gärdesgårdsgrindar som ger ett ordnat och hemtrevligt intryck.
Poolen är byggd 2007 och är gjuten och beklädd med med poolliner och har jetstream och uppvärmning med luftvärmepump.
Badplatser finns det många av i både hav och sjöar. Bryggor och hyra av egen båtplats finns att tillgå på olika sätt. ICA inom gångavstånd och bra kommunikationer till stan. Stavsnäs vinterhamn är också knutpunkten för skärgårdstrafiken till öarna utanför.
Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy