Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bronsfyndsgatan 45, Näset, Västra Frölunda
Typ
Radhus
KVM
97.0 kvm
Tomt
168 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

FRIKÖPT radhus i ett mycket omtyckt område. Stort härligt uterum med en rymlig altan utanför i soligt sydvästligt läge. Inbyggt förråd som skapar större boyta. Mysig miljö för barn att få växa upp i med lekplats ett litet stenkast bort och kohage på andra sidan vägen.

Bronsfyndsgatan ligger i ett attraktivt område som har nära till det mesta! I området finns det både radhus och fristående hus. Mitt i radhusområdet finns en mysig grönyta med lekplats där barnen kan springa runt och leka. Promenadavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir. Härliga klippor och en mindre strand på Marholmen.

Vill ni inte cykla in till city så finns det mycket bra bussförbindelser. Ca 20 minuter in till Göteborgs nöjen. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

Alldeles intill finns Göteborgs första kommunala naturreservat Välen. Härlig natur alldeles nära med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre fortidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel

Längs kusten ligger flera friluftsbad som är välkända för göteborgarna. De största har ni i Askim, Hovås och på Stora Amundön. Längs kusten finns även flera hamnar för fritidsbåtar. Ett bra sätt att lära känna kustremsan är att cykla på den tidigare banvallen för Säröbanan. Den sträcker sig längs större delen av kusten och bjuder på många vackra vyer.

Rumsbeskrivning

Planlösning: Välkommen till ett trevligt hus med en bra planlösning. Entrén har målade väggar och laminatgolv. Här finns också plats för att hänga ytterkläder.

Till höger finns ett rum som idag används som verkstad med ett förråd innanför, här finns ett fönster som ger ljusinsläpp. Detta utrymme har flera hus i området byggt om för att kunna få till ett ytterligare sovrum och det går enkelt att göra även här.

Till vänster finner ni köket. Här är det vit köksinredning med metallbeslag, arbetsbänk i laminat med svart kakel ovan. Köksutrustningen består av kyl/ frys, ugn, spis, fläkt och diskmaskin. Matplatsen är trevligt belägen vid fönsterna med utsikt mot framsidan av huset. Målade väggar och grått golv.

Tvättstugan når ni från hallen. Här finns en tvättho och tvättmaskin. Målade/kaklade väggar och våtrumsmatta.

Från hallen når ni även gästtoaletten. Här finns toalett och handfat. Målade / vitkaklade väggar och svart klinkergolv.

Vardagsrummet är stort, rymligt och har gott om ljusinsläpp eftersom det finns en hel väggsida med fönster. Detta rum har plats för både soffgrupp och matplats. Vitmålade väggar och ett vackert fiskbensparkettgolv. Från vardagsrummet har ni utgång till det härliga uterummet som gör att vardagsrummet får en större yta.

Rummet passar perfekt för stora middagsbjudningar, fester och familjeumgänge i vardagen. Uterummet har stora glaspartier ut mot det stora altandäcket i härligt sydvästligt läge. Glaspartiet gör att gränsen mellan ute och inne suddas ut och här har ni det bästa solläget med sol hela dagen och kvällen.

Uppför trappan har ni sovrum 1. Detta rum passar utmärkt som föräldrasovrum. Här har ni utgång till balkongen som har samma fina läge som trädgården. Målade väggar och laminatgolv.

Sovrum 2 finns bredvid sovrum 1 och har också utgång till balkongen. Det här rummet passar bra som barnrum eller kontor, det finns plats för såväl säng som skrivbord. Målade väggar/fondtapet och laminatgolv. Från detta sovrum har ni ingång till klädkammaren som har gott om plats för förvaring.

Badrummet är snyggt renoverat med stora vita kakelplattor och mörkt klinkergolv. Här finns det även glaskupol i taket som gör att ljuset strålar in. Badrumsinredningen består av dusch med glasviksväggar, toalett och handfat med kommod. Här finns även gott om förvaring i flera skåp.

Sovrum 3 är extra stort eftersom man har slagit ner väggen mellan två sovrum och på så vis fått ett extra stort rum. Önskar ni fyra sovrum på övervåningen så går det lätt att sätta upp en vägg och på så vis återställa till ursprung planlösning. Här finns en skjutdörrs garderob till förvaring. Vitmålade väggar och parkettgolv..

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

168 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

97 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Bronsfyndsgatan 45

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Taxeringsår

2021

Värdeår

1963

Taxeringsvärde byggnad

1 100 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 640 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 740 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

GÖTEBORG ÖNNERED 9:2

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1963

Typ av ventilation

Självdrag

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage i länga

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Göteborg Önnered Ga:8

Gemensamhetsanläggning

Göteborg Önnered Ga:9

Planer och bestämmelser

9-Lihultyxan I Önnered, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19621106)

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19620426)

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

2 315 100 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy