Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Drivhusvägen 41, Huskvarna, Jönköping
Typ
Radhus
KVM
108.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Underbart radhus i ett mysigt och barnvänligt kvarter med en låg boendekostnad.

Detta radhus, med fyra rum och kök, erbjuder fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard. Här får du ett optimalt planerat och kvalitativt gavelradhus med mycket ljusinsläpp, sociala ytor, bra planlösning och behagliga färgval. Dessutom finns plats för två bilar på egen parkeringsplats. Den soloptimerade tomten erbjuder bl.a. en stor terrass med utsikt över naturen, vilket ger en lugn boendemiljö i sydöstra delen av Huskvarna.

Radhuset erbjuder hall, vardagsrum, kök, badrum och tre sovrum. I det trevliga, mysiga och lättmöblerade vardagsrummet möts vi bland annat av mycket dagsljus, stora fönster, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp.
Köket är öppet, stilrent och trevligt med bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk och plats för matbord och stolar. I det stora, rymliga och fräscha badrummet finns tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, badrumsskåp, stort badkar, toalett, handfat och golvvärme.
De tre sovrummen varierar i storlek och har en mysig, rogivande känsla. Det stora sovrummet är luftigt och har gott om plats om man skulle vilja fylla upp med garderober längs den ena väggen. De båda mindre sovrummen kan med fördel användas som sovrum, gästrum eller arbetsrum och dessutom har de en härlig utsikt över grönområden och Huskvarnaån. En stor klädkammare eller walk in closet, som har ett mindre fönster ut mot framsidan, detta utrymme skulle även kunna fungerar som ett kontor/ lekrum eller ett lite sovrum. Hur som helst du bestämmer!
Det finns förvaringsutrymme under trappan samt att man har förvaringsmöjligheter uppe på vinden, som nås genom en lucka i taket.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från radhuset är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en stor, ljus och charmig altan med trätrall, markis och plats för soffgrupp och här är det soliga läget. Den andra uteplatsen är en mysig, liten och insynsskyddad och bjuder på sol både för-och middag. Här finns det gott om plats för matbord och stolar.

Brf BoKlok Eriksbergsterrassen är en välskött och stabil förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar.

Här bor du vid ett av Huskvarnas bästa lägen, med naturen in på knuten och Huskvarna ån ett stenkast från lägenheten. Mataffär och skola ligger en promenad bort och de centrala delarna av både Huskvarna och Jönköping finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Huskvarna har att erbjuda.


VISNING Söndagen den 21 november kl.11.00-12.00
Anmäl dig på hemsidan. Välkommen!


Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar på Skandiamäklarnas hemsida.
Har du frågor kring bostaden , ring gärna mig på t. 0709 22 34 44.
Hjärtligt välkommen att göra en intresseanmälan.

Vi ses på visningen.

Vänligen Nina Rosell
Registrerad Fastighetsmäklare
Skandiamäklarna Jönköping

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy