Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gubbhagsgatan 79, Huskvarna, Jönköping
Typ
Radhus
KVM
110.0 kvm, biarea 17.0 kvm
Tomt
279 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Välkomna till ett mycket fint radhus med milsvid utsikt!

Detta luftiga och inbjudande radhus har genomgått en omfattande renovering, vilket gör det till ett högkvalitativt boende präglat av moderna ytskikt och genomtänkt färgsättning.  

Här kommer du in i en välplanerad, inbjudande och fin hall med klädhängare och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett socialt, fräscht och stilrent kök, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt, stilrent och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Det ena badrummet är fräscht och påkostat med toalett, kommod, handfat, spotlights och spabad. Samt toaletten en trappa upp på övervåningen är även detta påkostat och fräscht med lyxen av vägghängd wc.
På bostadens entréplan finner man det perfekta rummet för att utforma drömmen om en walk in closet, samt en praktisk och väldisponerad tvättstuga.

Till bostaden hör en stor, underbar och trevlig balkong med loungedel och härlig kvällssol över den otroligt vackra Vättervyn. Bostaden erbjuder även en stor, inglasad och mysig uteplats med lättmöblerade ytor, härligt solläge och plats för matbord och stolar. Från dessa platser kan man betrakta husets stora, fina och lättskötta trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, stora gräsytor och många soltimmar.

Till bostaden finner Ni även lyxen och bekvämligheten med ett garage till bilen samt som ett extra förvaringsutrymme om så önskas.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Huskvarna har att erbjuda, perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Välsorterade matbutiker, skolor och promenadstråk är beläget ett stenkast från huset och dessutom finns Jönköping centrum, Asecs och Vätterstranden en kort bilresa eller cykeltur från bostaden.

Besiktning kommer göras under veckan inför visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy