Länk kopierad!

Visningar

sön 9 okt 11:30 - 12:00
Varmt välkommen att boka in er på visning!
mån 10 okt 17:30 - 18:00
Varmt välkommen att boka in er på visning!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 550 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Gubbhagsgatan 79, Huskvarna, Huskvarna
Typ
Radhus
KVM
110.0 kvm, biarea 17.0 kvm
Tomt
279 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till ett mycket fint radhus med milsvid utsikt!

Detta luftiga och inbjudande radhus har genomgått en omfattande renovering, vilket gör det till ett högkvalitativt boende präglat av moderna ytskikt och genomtänkt färgsättning.  

Här kommer du in i en välplanerad, inbjudande och fin hall med klädhängare och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett socialt, fräscht och stilrent kök, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt, stilrent och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Det ena badrummet är fräscht och påkostat med toalett, kommod, handfat, spotlights och spabad. Samt toaletten en trappa upp på övervåningen är även detta påkostat och fräscht med lyxen av vägghängd wc.
På bostadens entréplan finner man det perfekta rummet för att utforma drömmen om en walk in closet, samt en praktisk och väldisponerad tvättstuga.

Till bostaden hör en stor, underbar och trevlig balkong med loungedel och härlig kvällssol över den otroligt vackra Vättervyn. Bostaden erbjuder även en stor, inglasad och mysig uteplats med lättmöblerade ytor, härligt solläge och plats för matbord och stolar. Från dessa platser kan man betrakta husets stora, fina och lättskötta trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, stora gräsytor och många soltimmar.

Till bostaden finner Ni även lyxen och bekvämligheten med ett garage till bilen samt som ett extra förvaringsutrymme om så önskas.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Huskvarna har att erbjuda, perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Välsorterade matbutiker, skolor och promenadstråk är beläget ett stenkast från huset och dessutom finns Jönköping centrum, Asecs och Vätterstranden en kort bilresa eller cykeltur från bostaden.

Besiktning kommer göras under veckan inför visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Den välplanerade, inbjudande och fina hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vacker kulör på väggar som möts av ett vackert trägolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom klädhängare och goda avhängningsmöjligheter.

Kök

Det sociala, fräscha och stilrena köket har vackert mönstrad tapet samt kaklat stänkskydd längst med köket i en mycket vacker mörkare kulör, väggarna möts även här av det vackra trägolv som är genomgående i hela bostaden. Utrustningen består av spis, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, stora fönster och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt, ett rymligt, stilrent och socialt rum med vackert trägolv och vitmålade väggar samt ett avbrott av en mörkare stenvägg för en levande känsla av rummet. Här erbjuds fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och vacker utsikt.

Sovrum 1

Stort, rogivande och harmoniskt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, vacker utsikt och fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och vackert trägolv.

Sovrum 2

Ett stort, rogivande och lättmöblerat sovrum med fint ljusinsläpp och plats för garderob. Väggar i rogivande ton och har vackert trägolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3

Ett fint, mysigt och lättmöblerat sovrum med plats för garderob, plats för säng och plats för skrivbord. Detta rum med ljusa väggar och det vackra genomgående trägolvet passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1

Fräscht och påkostat badrum med toalett, kommod, handfat, spotlights och Spabad. Över spabadet finner man en snygg inbyggd förvaringsplats i väggen. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Badrum 2

Modernt påkostat och fräscht badrum med vägghängd wc och även här smart förvaring inbyggd i väggen.

Balkong

Väl tilltagen och trevlig balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds loungedel och härlig kvällssol över en spektakulär milsvid vy.

Inglasat uterum

Via övervåningen kommer du även till en stor, inglasad och mysig uteplats med lättmöblerade ytor, Härligt solläge och plats för matbord och stolar där man kan avnjuta en trevlig middag.

Tvättstuga

Husets tvättstuga är praktisk och väldisponerad med goda arbetsytor samt utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

Garage

Till fastigheten hör ett vältilltaget garage med yta för bil samt extra förvaring

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 550 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

279 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

110 kvm

Biarea (BIA)

17 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Gubbhagsgatan 79

Ort

Huskvarna

Kommun

Jönköping

Taxeringsår

2021

Värdeår

1971

Taxeringsvärde byggnad

1 038 000 SEK

Taxeringsvärde mark

785 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 823 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

JÖNKÖPING SLÖJDREDSKAPET 40

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1971

Utförda renoveringar

Stora genomgående renoveringar har utförts så som kök, badrum, trappa samt golv och ytskikt i toppskick genomgående i hela bostaden.

Typ av byggnad

2-plan med suterräng

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster och 3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Galvaniserad målad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

luft/luft värmepump

Stomme

Trä

Fasadtyp

Trä och tegelfasad

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Bredband

Uteplatsbeskrivning

Bostaden erbjuder två uteplatser varav en vältilltagen balkong med milsvid utsikt över Jönköping och Vättern samt ett inglasat uterum med gott om plats för sällskapsytor.

Övriga byggnader

Fastigheten har ett stort tillhörande förråd i mycket gott skick för extra förvaring, alternativt en extra plats att utnyttja till hobbyrum.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till fastigheten tillhör garage samt kostnadsfri P-plats utomhus.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Jönköping Öxnehaga Ga:1

Planer och bestämmelser

Öxnehagaområdet I Huskvarna, Stadsplan (Beslutsdatum: 19691024)

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

1 636 200 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta