Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nämndemansvägen 12, Huskvarna-Fagerslätt, Jönköping
Typ
Villa
KVM
110.0 kvm, biarea 7.0 kvm
Tomt
653 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Enplanshus på Fagerslätt

Välkommen till denna härliga och luftiga enplansvilla! Här erbjuds ett modernt boende med fräscha ytskikt, bra planlösning och behagliga färgval. Dessutom har huset härlig atmosfär, fint ljusinsläpp och mycket karaktär. En väl tilltagen takhöjd på 2,60 m inomhus ger ett luftigt och härligt känsla i huset. 

Huset består bland annat av ett stilrent, praktiskt och modernt kök med fönster mot entrésidan, bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor, bänkskiva i laminat och plats för matbord och stolar. Här finns tre sovrum samt ett välplanerat, mysigt och öppet vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffgrupp. Det rymliga vardagsrummet står i förbindelse med kök och entré, där mellanväggen är 2,10 m hög, vilket ger ett luftigt intryck. Badrummet är stort, fräscht och funktionellt med toalett, badkar och badrumsskåp. Duschrummet är lite mindre med duschväggar och toalett.

Huset står på en rogivande, lättskött och praktisk tomt med gräsmatta och många soltimmar. Här finns också en carport med plats för två bilar. Ytterligare två bilar utanför carporten. Denna bostad har även en stor, insynsskyddad och mysig uteplats med trätrall, sol hela morgonen och förmiddagen och plats för bord och stolar. På entrésidan finns också en trevlig, ljus och charmig uteplats med trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Fagerslätts hjärta, med en "på-landet-känsla, nära staden". Förskola, nybyggd skola, och busshållplats finns inom nära gångavstånd. En promenad bort så finns en fotbollsanläggning (1km) samt en servicebutik( 2 km). Dessutom har man Huskvarna centrum (4 km), vårdcentral (4 km )och sporthall (4 km) en bit bort från bostaden.

Varmt välkommen till Nämndemansvägen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy