Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Skattegårdsvägen 248, Vällingby / Vinsta, Vällingby
Typ
Radhus
KVM
105 kvm, biarea 9 kvm
Tomt
148 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkomna till Skattegårdsvägen 248!

På populär adress i Vällingby Vinsta presenterar jag nu detta mycket välplanerade och exklusivt renoverade radhus om 105 kvm fördelat på fyra rum och kök. Här samsas stora sociala ytor för vardag och fest tillsammans med familjens lugna fredagskvällar i soffan. Välkomna att uppleva denna bostad som präglas av luxuösa materialval och smarta lösningar - här är det bara att flytta och börja trivas. Lägg dessutom till den härliga uteplats på baksidan med rymligt trädäck (2020) som inbjuder till grillmiddagar i solnedgången. Det kan knappats bli bättre - välkomna att stiga på!

Vi öppnar dörren, sätter fötterna på stilren klinkers i marmor och möts direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Entréhallen erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla för familjens ytterkläder och skor samt övrig hallmöbel om så önskas. Intill hallen hittar vi en perfekt placerad gäst-wc med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt klinkers i snygg marmor och vita kakelplattor pryder väggarna.

Vi fortsätter in några steg och hamnar i bostadens hjärta - kök och vardagsrum i en fantastiskt öppen och social planlösning. Här vill man samla vänner och familj och njuta av samvaro tillsammans. Köket är stilrent med ljusgrå lådfronter och kan få vem som helst att drömma om att bli mästerkock. Den maskinella utrustningen är slående och erbjuder häll, ugn, mikro, diskmaskin, vinkyl samt kyl och frys. Ordentliga arbetsytor på snygg vit arbetsbänk och ovan sitter det vitt kakel som stänkskydd. Duka upp middagen vid matbord för 6-8 personer och använd finporslinet - här kommer maten smaka extra gott. Ljuset strålar in genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Önskas frukosten eller middagen ätas utomhus? Ett steg ut från köket och ni hamnar på den härliga altanen som erbjuder gott om plats för olika möblemang och för er med gröna fingrar finns det även gott om plats för odling och växter. Vardagsrumsdelen erbjuder gott om plats för den stora familjesoffan, tillhörande soffbord samt media-möbel.

En trappa upp hittar vi familjens privata avdelning med tre harmoniska sovrum och ett stort och lyxigt badrum med badkar. Vi börjar med master bedroom som erbjuder gott om plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Ypperliga förvaringsmöjligheter i två garderober med stilrena fronter. De andra två sovrummen är båda ljusa och lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Låt er fantasi flöda och skapa ert egna drömboende. Till sist har vi det stora badrummet - här har vi gott om plats för hela familjens morgon- och kvällsrutin. Snyggt klinkers i marmor med vita kakelplattor som pryder väggarna. Wc, stort tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukshängare, duschhörna med badkar samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

Här bor ni enkelt med mycket barnfamiljer i området. Garage i länga med eldriven garageport samt parkeringsplats på uteparkering. Stort förråd om ca 9 kvm på framsidan av huset som rymmer både trädgårdsartiklar som barnens cyklar. Omtyckt familjeområde med närhet till stora grönområden, lekplats, förskola, skola och stormarknad samt busshållplats med bra förbindelser till Spånga centrum samt Vällingby City med all tänkbar service. Promenadväg till Mälaren med härliga strövområden och bad.

För frågor om bostaden och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki, 076-640 50 01

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla samt övrig hallmöbel om så önskas. Parkett på golvet och väggar målade i ljust kulör.

Gäst-wc

Stilrent gäst-wc (2017) med marmorklinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning.

Kök

Modernt och rymligt kök (2019) med mörkgrå skåpluckor och lådfronter. Ordentliga arbetsytor på arbetsbänk i marmorerad komposit som fortsätter upp på väggen som stänkskydd. Häll, integrerad diskmaskin samt mikro och ugn i högskåp bredvid kyl och frys. Utgång till bostadens altan på framsidan. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Vardagsrum

Härligt vardagsrum i öppen planlösning med köket som erbjuder plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Utgång till bostadens uteplats i trä samt trädgård. Målade väggar och parkett på golvet.

Master bedroom

Ljust och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Platsbyggda garderober för ytterligare förvaring. Parkett på golvet och målade väggar.

Sovrum 2-3

Perfekta sovrum för barnrum/gästrum eller hemmakontor. Plats för säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Parkett på golvet och målade väggar.

Badrum

Exklusivt badrum med marmorklinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Stort tvättställ med kommod, wc, spegelskåp samt duschhörna med badkar. Tvättmaskin och torktumlare med snygg arbetsbänk ovan.

Dokument (pdf)

Energideklaration Skattega?rdsva?gen 248

Allmän information

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

148 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

105 kvm

Biarea (BIA)

9 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Skattegårdsvägen 248

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2021

Värdeår

1974

Taxeringsvärde byggnad

1 425 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 199 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 624 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM SVARTVIDET 24

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1974

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark

Stomme

Lättbetong, trä

Fasadtyp

Puts

Bjälklag

Betong

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Samfällighet

13 000 SEK/år

Årlig elförbrukning

10 500 kWh/år

Elkostnad

13 500 SEK/år

Försäkringskostnad

5 400 SEK/år

Summa driftkostnad

31 900 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Energideklaration

Energiklass

D

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Stockholm Svartvidet Ga:1

Planer och bestämmelser

Vinsta Vii, Stadsplan (Beslutsdatum: 19730130)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Östra Mälaren, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Villa - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VILLA

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VILLA

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

3 153 575 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy