Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stig Lindbergs gata 25, Gustavsbergs hamn
Typ
Radhus
KVM
108 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

Eget hus med bostadsrättens bekväma boende. Bästa läget i Kvarteret Stallet till salu igen!

Nu finns det en ny chans att förvärva ett av de omåttligt populära radhusen i Kvarteret Stallet i Gustavsberg! Gavelradhuset i söder har blivit ledigt och därmed det bästa läget i området. Huset är klart för inflyttning i november i år. Försäljningen sker med traditionellt budgivningsförfarande.

Kvarteret Stallet ligger i det populära porslinskvarteret i Gustavsberg. På en anrik plats där stad och skärgård möts ligger detta nyproducerade gavelradhus i en länga om fyra. Det prisbelönta arkitektkontoret DinellJohansson har med inspiration från platsens industriromantik och fabrikernas varma tegelfasader skapat ett hus som andas vad vi kallar skärgårdsurbanism. Med en omtanke och omsorg i allt ifrån de små detaljerna till de stora penseldragen har de skapat ett boende för dig som söker ett modernt och välplanerat hem med bästa läge i Gustavsbergs Porslinskvarter.

Precis just nu färdigställs detta radhus och vi kan få ett första intryck av interiören. Du kan se några bilder ifrån byggnadsplatsen här men det går undan nu så de blir snabbt inaktuella.
I entrén välkomnas du av ljuset från glaspartierna mot den egna täppan på andra sidan huset. På golvet finns terrakottaklinker som matchar ljust beiga väggar i en varm harmonisk färgskala. Här finns också en toalett med duschväggar i glas. Köket ligger elegant placerat utmed ena långsidan och utgör hjärtat på entréplanet. Här finns matplats och snygg trappa upp till övre planet. Närmast de stora glaspartierna mot trädgård och uteplats ligger ett härligt och ljust vardagsrum. Här kommer man rakt ut på altanen och den egna trädgårdstäppan. Här finns också en trevlig gång ut till den gemensamma gården. På övre plan finns tre bra sovrum och ett bra familjebadrum med dusch och tvättstuga. Rummen är placerade runt en gemensam övre hall, perfekt som TV-plats, arbetsrum eller lekrum.

Läs mer om materialval etc i bifogade dokument.

I porslinskvarteren är man nära allt: Gustavsberg centrum. Service & Sjöliv. Stockholm.
Promenera till centrum, ta bussen till Stockholm eller gå rakt ut i på bryggan. För dig som hellre tar Waxholmsbåten eller bilen finns både väg och sjötrafik på behändigt avstånd.
Här har du både stad och skärgård runt knuten. Ett skärgårdscentrum som blandar konst, kultur och båtliv med gångavstånd till både restauranger och all tänkbar service.

Kontakta mäklaren för ytterligare information, träff på kontoret och ev access till byggnadsplatsen och tillträde till huset. Radhuset säljs med tillträde i november.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy