Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Linjemästarvägen 20E, Vällingby Nälsta, Stockholm
Typ
Parhus
KVM
140.3 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

ÄLSKADE BULLERBY, I MODERN TAPPNING!

Ljuvligt boende med genuin Bullerby-känsla, i modern tappning. Dom slående vackra husen är ritade av den ansedda Arkitektfirman Sandellsandberg. Boarean om hela 140 kvm är fördelad i tre fina plan. Kök och sällskapsytor med generösa fönsterytor finns på entréplan. Idag har bostaden tre rymliga sovrum, men dessa kan lätt kan bli flera. Allrummet på vindsplan har ryggåstak med en högsta takhöjd om drygt 4 meter! Vackert anlagd tomt med väl vald blomning där dofter, färg och form ger extra krydda till sommarhalvårets uteliv, tomten är utformad i en fin terrasserad lösning. Är du estet och letar ett smakfullt, praktiskt och barnvänligt boende? Här är jag övertygad om att du har hittat rätt!

ENTRÉPLAN. DET FINA SÄLLSKAPSPLANET, MED VATTENBUREN GOLVVÄRME. Glasad dörr hälsar välkommen in! Kapprummet har en generös avhängningsyta i såväl öppen som dold lösning. Det lättarbetade köket ligger i öppen vinkellösning mot planets sällskapsytor som utgörs av vardagsrum och matrum. Nuvarande familj använder den tänkta vardagsrumsdelen som matplats vilket ger utrymme för matbord med plats för 8-10 personer till middag. I den mysiga vardagsrumsdelen ryms mindre soffa, fåtöljer och tv-möbel. Stora fönsterytor mot egen gård ger ett fantastiskt ljusinsläpp och tavelliknande vyer som förändras med årstidsväxlingar. På planet finns även ett helkaklat duschrum integrerad med bostadens tvättstuga. Vattenburen golvvärme ger flexibel möblering och estetiskt vackra rum.

MELLANPLAN. MED VATTENBUREN GOLVVÄRME. På det privata sovrumsplanet en trappa upp finns tre rymliga sovrum. Här finns även ett generöst badrum, inrett med dubbla tvättställ, inbyggt badkar samt dusch! Även detta plan har vattenburen golvvärme under de de vackra parkettgolven, vilket ger helt flexibel möblering.

VINDSPLAN. ETT UNDERBART VÅNINGSPLAN, MED RYGGÅSTAK. Den fantastiska takhöjden överstiger 4 meter där den peakar. Rummet kan lätt delas av och bli två eller tre, vilket skapar ytterligare sovrum, allrum och arbetsrum. Bygga badrum eller wc? Här är det förberett med vatten- samt avloppsledning så förberedelserna är minimala. På planet finns även ett generöst förrådsrum som ger fina förvaringsmöjligheter.

ÖVRIGT. Under sommarhalvåret är trädgårdens vackra utemiljö en förlängd arm till entréplanets sällskapsytor. Glasad altandörr invid köket bjuder ut till trädäckad uteplats i efterlängtat eftermiddags- och kvällssolsläge, här finns plats för såväl loungemöbel som matbord med plats för många till trevliga grillmiddagar. Grillplatsen är given intill den fina avställningsmöbeln med förvaringsmöjligheter och betongsskiva, perfekt för placering av grillmiddagens tillbehör och att användas vid sommarens härliga mingelkaklas. Den fina lösningen i terrasser ger utemiljön fin karaktär som förstärks av de väl sammansatta växterna som blommar från tidig vår till sen höst. I pergolan runt knuten klättrar murgröna och klematis som bildar ett lummigt blommande tak i passagen mellan entré- och gårdssida. På tomtens trädäck finns även yta för placering av barnfamiljens efterlängtade studsmatta, den söta barnkojan lämnas självklart kvar till nästa lilla familjemedlem. På kort promenadavstånd finns både förskola och flera skolor. Det är även bekvämt promenadavstånd till Vällingby Centrum och Spånga Torg, båda med ett stort utbud av butiker, restauranger och tunnelbanans gröna linje/pendeltåg. Välkommen till Linjemästarvägen 20E!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy