Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Knektåsvägen 47, Sparsör, Borås
Typ
Villa
KVM
169.0 kvm, biarea 88.0 kvm
Tomt
2 966 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Stor renoverad villa med naturnära läge

Inom kort kommer denna fantastiska villa anno 1890 ut till salu. Här bor du med närheten till Sparsör men med ett naturnära läge. Villan har genom åren genomgått stora renoveringar och är perfekt för den stora familjen. Stor tomt om 3000kvm med skogen som granne.

På entréplan möts du av en ljus hall med gott om förvaring i form av en klädkammare. Rakt fram når du det stora vardagsrummet med mycket ljusinsläpp från dom stora fönsterpartierna. Här finns plats för både stor matgrupp samt soffgrupp. I mitten av rummet har man en fantastisk kakelugn som ger huset en del av dess charm tillsammans med enstavs-parketten i ljus ek. Köket renoverades 2018 och ligger öppet ut mot vardagsrummet men ändå avskilt. Då sattes ett nytt kök samt en maffig köksö in. Både köksön och köket har en bänkskiva i betong.

På övre plan möts du av ett stort öppet rum som passar perfekt för myskvällar med familjen eller till barnen och deras vänner. Även här finns en fantastiskt fin kakelugn. Här finns samma enstavs-parkett i ek som löper genom hela villan. Totalt finns tre stycken stora sovrum som alla rymmer en dubbelsäng. Toaletten uppe är rymlig.

I huskroppen finns även ett dubbelgarage om ca 55kvm med dubbla garageportar. Perfekt för den som gillar att meka eller om du vill ha plats för din hobby. Utanför finner ni en asfalterad uppfart med plats för ytterligare 2 stycken bilar.

Tomten består av en grön tomt med en stor altan på baksidan, hela tomten är omringad av härlig natur. Precis vid tomtgränsen går Borås GIF:s elljusspår. På sommaren har man närhet till både promenader och joggingturer. På vintern skapas ett ski-in, ski-out läge för den som gillar längdskidåkning.

Sparsör som är närmsta samhälle ligger bara 5 minuter bort. Där finner man både förskola, skola, och fotbollsklubb. In till centrum tar du dig på mindre än 15 minuter. Lantligt men ändå nära till allt!

Anmäl ditt intresse redan idag!

Planerad försäljning är i vår med ett tillträde hösten 2022. Huset kommer säljas besiktigat och försäkrat.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy