Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lupinvägen 7, Estuna, Norrtälje
Typ
Villa
KVM
45 kvm
Tomt
1 739 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Trevlig fastighet med två hus på en plan trädgårdstomt i närheten av bad- och fiskesjön Erken.

Välkommen till denna trevliga fastighet med två hus i det populära fritidshusområdet vid Erken 300m från fastigheten. Här finns Roslagens vackra natur inpå knuten med hagar, ängar, skogar, sjöar. Här kan du leva i samklang med naturen och närheten till vackra Norrtälje med stort utbud av service. Det finns ett gästhus på tomten för släkt och vänner. Havet och sandstrand finns cirka 12 kilometer från huset och från Norrtälje går det båtturer ut i den vackra skärgården till bland annat öarna Vätö, Gräddö, Lidö och Arholma. Det går även att under sommaren på fredagar åka ångbåt från Stockholms slottskaj till Norrtälje.

För mer information om samfällighetsföringen Vämlinge Södra hänvisas till hemsidan https://vamlingesodrasf.com/.

Tomten
Den fina trädgårdstomten är på 1 739 kvm och här finns härliga ytor som lämpar sig väl för odling, spel och lek.
Huvudbyggnaden är placerad på den sydvästra delen av tomten. Längre in på tomten till söder ligger gästhuset och vid norr gränsen finns ett förråd. nedre delen av tomten. Fastigheten ligger skyddat på en återvändsgata. Det finns en stor parkeringsplats på tomten med plats för flera bilar.
Fastigheten ligger inom detaljplanerat område detaljplan Dp 18-02 se bifogade dokument. Utöver detta gäller vanliga regler enligt Attefall (30 kvm Attefalls hus+ 15 kvm tillbyggnad på huvudbyggnaden) och Friggebod (15 kvm).

Huvudhuset
Huset är ursprungligen uppfört under 70-talet i två etapper med en öppen planlösning. Här kan ni bo året runt. På tomten finns en egen grävd brunn, en sluten tank för wc och BDT-avlopp. Fastigheten är ansluten till fibernätet.
När vi kommer in i huset möts vi av en ett välkommande allrum, till vänster finns köket Intill köket finns badrummet utrustat med duschkabin, handfat och vattentoalett samt plats för att sätta in en tvättmaskin. Intill badrummet finns två sovrum som ligger intill varanandra.
Det finns två altaner i anslutning till huset en sydväst och en nordöst.

Gästhuset
Huset är uppfört på 90-talet och fungerar till stora delar som en självständig enhet dock saknas badrum och WC. I huset finns ett allrum med kök, två sovrum och ett sov loft. Vid huset framsida en altan i sydväst.
Förråd
På tomten finns ett stort förråd lämpligt för förvaring av trägårdsmaskiner, redskap och verktyg.

Närområdet
Endast cirka 12 km och cirka15 minuter med bil från huset ligger Norrtälje. Här finns allt man kan önska sig, flera livsmedelsaffärer , ICA, Coop, Willys, restauranger, bensinstationer, byggvaruhandel, H4-gård, vårdcentral, sjukhus, bygdegård, gymnasium, grundskola, förskola, modernt badhus, bibliotek, möbelvaruhus, bank, butiker m.m.
Endast 14 km (22 min med bil) från huset finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana.
Vackra insjön Erken är belägen endast cirka 300 m från fastigheten här finns en finns föreningens barnvänliga badplats och båtplatser. Om man föredra att bada i havet finns norrtälje viken ca 12 km bort, utöver det finns fantastiska Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder, dit är det cirka 16 km från huset och cirka 20 minuter med bil.
Ta chansen att skaffa ett sommar eller åretruntboende på landet i rofylld miljö. Här bor du mitt roslagens natur med möjlighet att odla på den egna marken.
Långt bort från storstadens stress, men ändå nära det serviceutbud som kan behövas.

Varmt välkommen på visning!

Varmt välkommen på visning! Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy