Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 900 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

ons 19 jan 15:30 - 16:00

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 900 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Hedgatan 2, Höör
Typ
Villa
KVM
129.0 kvm, biarea 58.0 kvm
Tomt
1 187 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ett 30-talshus på Höörs bästa läge!

Välkommen till ett trevligt 30-talshus på hörntomt mitt i Höörs centrala delar. Här bjuds det på handslaget tegel från Qvesarum, bevarade valv och charmiga brädgolv. Köket är platsbyggt av säljaren med charmiga köksluckor och detaljer. I huset finns en hel del sällskapsytor att njuta av, ta en fika i uterummet, mys ner i soffhörnan i källaren eller duka upp för långbord i matsalen. Utomhus bjuds det på en mysig uteplats som är uppmurad med charmig gråsten, precis bredvid ligger poolen som värms upp av värmeslingor på garagetaket. Det finns även en liten grillstuga som man kan njuta av under de kallare månaderna.

Huset är optimalt planerat med sällskapsytor på entréplan och i källaren, på övre plan finns husets sovrum samt en trevlig balkong. På båda våningar finns helkaklade badrum, ett med dusch och ett med badkar. I källaren finns en bar med det handslagna teglet i anslutning till sällskapsrummet, och även en kamin.

Fastigheten har en mycket stor och tilltagen trädgård med en tomt på 1 187 kvm vilken medför många möjligheter. För den motorintresserade finns det ett rymligt dubbelgarage med förråd. För den trädgårdsintresserade finns det gott om plats för ett orangeri och odlingslådor. Låt fantasin flöda!

Höörs tågstation ligger endast ett stenkast bort, optimalt läge för den som vill åka kollektivt till vardags. Lund finns ynka 20 minuter bort med Öresundstågen och Malmö 30 minuter. I Höör finner du även allt du kan tänkas behöva bland annat skolor, bibliotek, vårdcentral och ett flertal matbutiker.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Rumsbeskrivning

HALL:
Välkommen in till en hall med gott om plats för avhängning. På golvet ligger ett mörkare klinker och väggarna är vita med en fondvägg i träimitation. Härifrån når vi badrummet samt trappan upp till övre plan.

BADRUM 1:
Helkaklat 2019 med fristående duschkabin, wc och handfat med kommod.

VARDAGSRUM/MATSAL:
Här har nuvarande ägare lagt ett skeppargolv genomgående mellan de två rummen. under finns dock det gamla brädgolvet kvar.
Väggarna är ljusa och mellan rummen finns ett charmigt valv.

KÖK:
Renoverat och platsbyggt av nuvarande ägare 2003. På golvet ligger ett handlagt charmigt trägolv och väggarna är ljusa. Spis (2018), kyl (2017), diskmaskin (2018) och fläkt (2003).

ÖVRE PLAN

SOVRUM 1:
Välkommen till ett charmigt litet sovrum med snedvägg och kattvind. Här finns plats för en enkelsäng och ett mindre skrivbord. PÅ golvet ligger en plastmatta med brädgolv under och väggarna är målade i en härlig dov beige nyans.

SOVRUM 2:
Ett större sovrum med bevarat trägolv och ljusorangea väggar. Härifrån når ett extrarum som idag används som kontor men hade passat perfekt som walk-in-closet.

BADRUM 2:
Helkaklat badrum med badkar, 1990. Här finns wc och handfat med kommod.

KÄLLAREN:
Välkommen ner till baren och soffhörnan, ett perfekt utrymme som är svalt på somrarna och kan värmas upp på vintrarna med kaminen. Baren kläds i det handslagna teglet från Qvesarum och på väggarna finns mexisten. I Källaren finns även ett förråd och tvättstugan. Tvättmaskin (2017), torktumlare (2015)

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Huset med putsad fasad Radonmätning

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

2 900 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

1 187 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

129 kvm

Biarea (BIA)

58 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Hedgatan 2

Ort

Höör

Kommun

Höör

Taxeringsår

2018

Värdeår

1939

Taxeringsvärde byggnad

823 000 SEK

Taxeringsvärde mark

314 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 137 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

HÖÖR KLOCKAN 5

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1939

Typ av byggnad

1,5 plansvilla med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Källare

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump 2015

Stomme

Tegel

Fasadtyp

Träpanel (Underliggande puts)

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber finns indraget.

Uteplatsbeskrivning

På husets baksida finns en mysig uppmurad uteplats vid polen.

Skorstenskommentar

Ej sotad

Radonkommentar

Radonmätning gjord 2006 - se PDF!

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 886 SEK/år

Årlig elförbrukning

16 493 kWh/år

Elkostnad

25 337 SEK/år

Summa driftkostnad

30 223 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Uppfart med dubbelgarage samt förråd.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 8/10 2021

Specifik energianvändning

55 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

108 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Emil Wimmersjö

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19740607)

Planer och bestämmelser

Klockan, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19370810)

Inteckning

Inteckningar

8

Totalt belopp

942 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta