Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
8 990 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Rönnvägen 6C, Barkarby, Järfälla
Typ
Villa
KVM
170 kvm
Tomt
797 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv villa i attraktivt område

Modern villa i attraktivt område med genomgående hög standard. Låga driftkostnader och stor gräsyta med plats för pool. Social planlösning med stora ytor i öppen plan och generös takhöjd, Höga fönsterpartier med vackert ljusinsläpp och öppen spis i vardagsrum som höjer mysfaktorn. Vattenburen golvvärme i husets entréplan. Huset är byggt 2014 och därmed betalas ingen fastighetskatt fram till och med 2029.

När man kliver in i huset möts man av fantastiskt ljusflöde från flertalet fönster partier från alla väderstreck. Hall är rymligt med snyggt klinkergolv och infällda spotlights i taket. Från hallen nås ena sovrum/arbetsrum och tvättstuga med groventré. I anslutning till hallen finns snyggt duschrum med spakänsla och smakfulla interiörer. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och utgång till altan. Husets hjärta är vardagsrummet med generös takhöjd, som tillsammans med de höga fönsterpartierna och den välplacerade braskaminen blir ganska snabbt ett favoritrum för umgänge. I anslutning till vardagsrum finns köket med påkostade vitvaror och bänkskiva av granit. Här finns plats för matbord vid fönster. Köksö centralt placerad med diskho och spishäll. Uppfart med plats för 6 bilar och carport.

Barkarby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra, naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor. Härifrån är det nära till bland annat det högteknologiska Kista, Spånga, Bromma och Sundbyberg vilket gör att allt fler uppmärksammar området och alla dess fördelar. I Barkarby finns en väl utbyggd barnomsorg och det är aldrig långt till daghem och skolor för barn i alla åldrar.

Rumsbeskrivning

ENTRÈPLAN

Hall
Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i garderober med skjutdörrar. Stilrent och snyggt klinkergolv med infällda spotlights i taket. I anslutning till hallen finns tvättstuga.

Tvättstuga
Praktiskt tvättstuga med groventré. Fönster ovanför arbetsbänk med ljusinsläpp. Utrustat med tvättpelare, tvättho och luftvärmepump. Klinkergolv och målade väggar.

Arbetsrum/Sovrum
Ljust sovrum i vinkel som idag nyttjas som arbetsrum/kontor. Här finns plats för säng garderober samt annan önskvärd möblemang. Ekgolv och målade väggar.

Duschrum
Smakfullt duschrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Snyggt mosaik i blått med spa känsla mot duschvägg. Utrustat med tvättställ på kommod, spegelskåp, Wc-stol och handdukstork.

Sovrum
Ljust och rymligt sovrum med platsbyggda garderober med skjutdörrar. Fönster och altandörr mot husets baksida. Ekgolv och målade väggar.

Vardagsrum
Husets hjärta är vardagsrummet med en generös takhöjd som tillsammans med de höga fönsterpartierna och den välplacerade braskaminen ger en känsla av rymd. Vackert ljusinsläpp och delvis öppen planlösning mot kök och matsalsdel. Härifrån finns också utgång till husets trevliga utemiljö.

Kök
Stilrent kök med hög standard på vitvaror som inredning. Snygg bänkskiva i granit med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i skåp, lådor och köksö. Plats för matbord vid fönster. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, infälld spishäll, inbyggnadsugn, inbyggd micro, spisfläkt och diskmaskin.

ÖVRE PLAN

Allrum
Trevlig allrum som binder samman samtliga rum på övervåningen. Ljusinsläpp från takfönster och öppet ner till vardagsrum. Ekgolv och målade väggar.

Sovrum
Mysigt sovrum med plats för säng arbetsbord samt annan möblemang. Ekgolv och målade väggar.

Sovrum
Välplanerat sovrum med plats för större säng, garderober och skrivbord. Ekgolv och målade väggar.

Badrum
Lyxigt badrum med badkar under takfönster. Mörkt mosaikgolv och vitt kakel på väggarna. Dubbla tvättställ med kommod, Wc-stol, spegel och handdukstork.

Master bedroom
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt annan önskvärd möblemang. Ingång till walk in closet med inredning för förvaring. Ekgolv och målade väggar.

Walk in closet
Uppskattat walk in closet som nås direkt från master bedroom. Sensor belysning och genomtänk inredning för förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Besiktningsprotokoll Rönnvägen 6C Fastighetskarta-2021-10-11 Energideklaration Rönnvägen 6C

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

8 990 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

797 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Trädgårdstomt

Boarea (BOA)

170 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Rönnvägen 6C

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Taxeringsår

2018

Värdeår

2014

Taxeringsvärde byggnad

4 452 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 418 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

6 870 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

JÄRFÄLLA BJÖRKEBY 1:335

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2014

Typ av byggnad

1½-plansvilla

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Fönster

3-glasfönster isoler

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Betongplatta på mark

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och radiatorer

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Uteplatsbeskrivning

Altan och generös gräsyta för lek och spel

Övriga byggnader

Förråd

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 000 SEK/år

Hushållsel

13 230 SEK/år

Summa driftkostnad

19 230 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Uppfart och carport med plats för 3-4 bilar

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Järfälla Björkeby Ga:4

Rättigheter last

Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld - Se beskrivning

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya en vattenledning inom område b enligt karta, aktbilaga ka. - Vattenledning

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya en vattenledning inom område a enligt karta, aktbilaga ka. - Vattenledning

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att bibehålla, underhålla och förnya en vattenledning inom område a+b enligt karta, aktbilaga ka. - Vattenledning

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att bibehålla, underhålla och förnya en avloppsledning inom område a+benligt karta, aktbilaga ka. - Avlopp

Rättigheter last

Officialnyttjanderätt: Vattenledning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VILLA OCH ÅRLIG AVGÄLD

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

5 073 000 SEK

Beskrivning

Övrigt

FÖRSKOLOR
Det finns ett flertal intilliggande förskolor i närområdet. På promenadavstånd ligger Vålberga förskola och Barkarbyskolan.

KOMMUNIKATIONER
Barkarby Pendeltågsstation inom promenadavstånd. Från Barkarby tar du dig till Stockholms City på ca 18 min. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus, Solna för att nämna några. Med bil tar du dig via Skälbyvägen snabbt ut på E18 mot Stockholm eller Enköping.

NÄRSERVICE
Barkarby Centrum ligger alldeles vid pendeltågsstationen. Där finns bibliotek, konsumaffär, frisörer, bankomat m.m.

Veddesta ligger på promenadavstånd och där finner du bland annat Willys matvarubutik och ett flertal andra butiker och restauranger.

Du tar dig snabbt till Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära Jakobsbergs Centrum och Komethallen i Veddesta. Ett trevligt gym "Kenzai" finns på promenadavstånd.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta