Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bolindervägen 59, Kallhäll - Bolinderbyn, Järfälla
Typ
Radhus
KVM
74 kvm, biarea 36 kvm
Avgift
3 780 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Br-radhus med inredd källare i barnvänliga Bolinderbyn

Med ett av föreningens bästa läge och generös uteplats. Välkommen till denna fina och mysiga bostadsrättsradhus i tre plan om totalt 109kvm fördelade på 73 kvm boarea + 36 kvm biarea i trivsamma Bolinderbyn i Kallhäll. Ett mycket populärt och barnvänligt område med harmonisk miljö att växa upp i. Föreningens stora område erbjuder en tillgänglig, fri, grön och omväxlande utemiljö. Dessutom bor man här med gångavstånd till skola, förskola och ca 700 meter bort finns högstadieskola. Uppskattat är även närheten till Mälarens vatten, lummiga friluftsområden, ishall, fotbollsplaner, tennishall och friidrottsanläggning. 800m från huset finns pendeltågstation, Kallhäll centrum samt bra bussförbindelser. För den som är bilburen ingår en parkeringsplats som finns ungefär tio meter från huset för 50kr/mån. Brf:en är välskött och mycket låg belånad.

Bostaden är renoverad på ett stilsäkert sätt som bevarat mycket av ursprungskaraktären. I entréplan finns påkostat och stilrent Kvik kök med plats för matbord. Här finns bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Integrerade vitvaror från Siemens. Vardagsrummet är lättmöblerat med vackert ljusinsläpp mot de vackra och slitstarka enstavsparketten som finns genomgående i entréplan. Från vardagsrum når du uteplatsen med generös gräsyta och trädäckad altan. Bostaden är belägen i västerläge vilket ger fri sikt och sol från eftermiddag till kväll. På övre plan finns två rymliga sovrum, båda sovrummen med bevarad original trägolv och smakfullt renoverat badrum med golvvärme. I källarvåningen finns sovrum/allrum och Walk in closet/kontorsrum. Här finns även gäst wc med dusch och golvvärme. Optimal planlösning med möjlighet att jobba hemifrån tack vare fiberanslutning.

Här finns möjlighet att förvärva ett hus som är inflyttningsklart och med föreningens kanske bästa läge.

Missa inte chansen!

Rumsbeskrivning

Entré
Välkomnande hall som binder samman bostadens samtliga plan. Härifrån finns direkt anslutning till både trappan upp till övervåningen och ner till källaren. Fina och slitstarka13 mm enstavsparkett som finns genomgående i husets entréplan.

Kök
Renoverat och påkostat Kvik kök med goda förvaringsmöjlighet och bra arbetsytor. Stort fönster med härligt ljusinsläpp och samma fina trägolv som bryter på ett stilsäkert sätt mot de vita skåpluckorna och ljusa kakel ovanför arbetsbänk. Smakfull inredning med integrerade vitvaror från Siemens.

Vardagsrum
Rymligt och ljust vardagsrum med trägolv och vitmålade väggar. Utgång till trädgård i soligt läge med trädäckad uteplats och plats för odling. Stor och generös gräsyta med fruktträd.

ÖVERVÅNING
Hall med plats för skrivbord eller annan förvaringsmöbel. Trägolv och vitmålade väggar. Från hallen finns ingång till klädkammare.

Badrum
Snyggt renoverat badrum med svart mosaik på väggar och golv med golvvärme. Vädringsfönster utan insyn. Badkar, Wc-stol och handfat med spegel. Infällda spotlights i taket.

Sovrum 1
Ljust och lättmöblerat sovrum med bevarat trägolv och ljusa väggar. Två platsbyggda garderober för förvaring.

Sovrum 2
Ljust och lättmöblerat sovrum med målade väggar och trägolv.

KÄLLARE
Optimalt planerad med två separata rum och inredd gäst wc med dusch och golvvärme.

Sovrum/Hobbyrum
Rymligt och lättmöblerat sovrum/hobbyrum med fönster för ljusinsläpp. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Walk in closet/Kontor
Praktiskt rum som passar utmärkt som både kontor tack vare draget fiber till rummet eller Walk in closet. Parkettgolv och målade väggar.

Gäst-wc/dusch
Uppskattat är det inredda och tillbyggda duschrummet som är utrustat med Wc-stol, dusch och tvättställ. Klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar stadgar bolinderbyn nr 1 årsred bolinderbyn nr 1 2020

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

73.6 kvm

Biarea (BIA)

36 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bolindervägen 59

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer

7:5

Våningsplan

1 av 1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Uteplatser

Uteplats

Trädäckad uteplats med generös gräsyta och fruktträd.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bolinderbyn nr 1 i Kallhäll

Organisationsnummer

713200-0121

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
166 lgh fördelat på 21 längor. Gemensam tvättstuga i separat byggnad på Skogstorpsvägen.
Föreningen har egen hemsida: www.bolinderbyn.se.

TV OCH BREDBAND
I Bolinderbyn finns ett kabel-TV-nät som distribuerar Comhems utbud. I månadsavgiften ingår enbart de marksända kanalerna (SVT: Kanal1, TV2, Kunskaps/barnkanalen och TV4), för större utbud måste eget avtal slutas med ComHem.

2014 installerades även ett fibernät i föreningen och via detta nät kan internet, TV och telefoni beställas.

ÖVRIGT
Några dagar före tillträde har Bolinderbyn en träff med köpare och säljare. Detta för att tacka säljaren för den tid som varit men också för att bedöma underhållsbehovet i den aktuella lägenheten och dessutom se om säljaren skall åtgärda något innan överlåtelsen fullbordas. På samma gång informeras köparna om rutiner i föreningen och vad som får göras i lägenheten. Detta möte är mycket viktigt då det minskar risken för framtida friktion mellan förening och medlem.

KONTAKT
Per Lindestam
+46707886406

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Internet: Fiber

Uppvärmning och ventilation

VENTILATION
Typ av ventilation: Självdrag

Byggnadskommentar

FÖNSTER
2-glas

ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns festlokal och tvättstuga med 4 st tvättmaskiner, en st grovtvättmaskin, två torktumlare, en centrifug, ett torkskåp, två torkrum och två st manglar.

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR ALLMÄNT
2015 Större källarfönster, altan, skjul samt spalje
2019 Vattenkast i trädgård
2021 Takrenovering

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Gjorda renoveringar:
Alla större renoveringsjobb som tex stambyten, fasad och byte av värmekulvertar är utförda och behöver inte upprepas inom överskådlig framtid.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 166

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningslokal och tvättstuga.

Antal lägenheter

166

Byggnader

Byggår

1947-49

Ekonomi

Månadsavgift

3 780 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten

Andelstal

0,6024

Andelstal insats

Uppgiften har ej gått att få fram

Andel av månadsavgift

Uppgiften har ej gått att få fram

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

756 SEK/månad

Försäkringskostnad

346 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 102 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till varje lägenhet hör en p-plats, för ytterligare platser är det en kö.

Beskrivning

Övrigt

KOMMUNIKATIONER
Närmsta pendelstation är Kallhäll. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme. Tåget tar ca 20 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Bra information om kommunikationer finns på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 23 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

I Kallhäll finns också ett centrum med mataffärer, Folkets hus, frisör, vårdcentral mm.

Strax utanför Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Plantagen och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy