Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Norrkärrsvägen 12, Saltsjö-Boo, Nacka, Nacka
Typ
Parhus
KVM
111 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

Välkommen hem till detta unika bostadsrättsparhus om 111 kvm på lugn återvändsgata i barnvänliga Saltsjö-Boo som sällan kommer ut på marknaden.

Bostaden ligger i bästa solläget och bjuder på en härlig tomt om ca 610 kvm med altan i soligt sydvästläge med sol från förmiddag till solnedgång. Här bor man i ett villaområde mitt i naturen med närhet till kommunikationer, flera bra skolor och förskolor. I närheten finns flertalet badplatser såsom Eriksviksbadet, Gustavsviksbadet, Bagarsjö och Boobadet så vill man bo i närhet till vatten och natur är detta stället för er.

Här har man skapat ett högkvalitativt boende i ett barnvänligt område (nybyggt 2015) optimalt planerat i två våningar med öppna sociala ytor, stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp, två badrum och tre rymliga sovrum för familjen. Här har fokus har legat på gedigna och hållbara materialval och ett energisnålt boende med vattenburen golvvärme i båda våningsplanen. Modernt och smakfullt kök från Puustelli i vacker och tidlös design.

Till bostaden ingår en parkeringsplats och ett förråd om ca 7kvm.

Läget i Saltsjö-Boo är optimalt med naturen och skärgården runt husknuten samtidigt som det är citynära med allt storstaden har att erbjuda. Några minturers cykeltur ligger Orminge centrum där man finner ett bra utbud av mataffärer, systembolag, gym, Lindbergs konditori och Din DelikatessBoo med mera. I närområdet finns bland annat fina badstränder och badsjöar, löpspår och fantastisk natur. Området är lugnt och harmoniskt och passar familjen som vill bo med naturen runt knuten och samtidigt ha nära till stan då kommunikationerna är goda och bussarna passerar hela tiden in till Slussen. Det här är vad vi kallar ett perfekt boende med alla nödvändiga faciliteter för ett enkelt och smidigt liv.
Vi hälsar er välkomna hem till Norrkärrsvägen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy