Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kumla allé 23A, Trollbäcken - Sofieberg, Tyresö
Typ
Villa
KVM
159.0 kvm
Tomt
900 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Rymlig och trevlig familjevilla med närhet till allt!

Välkommen till Kumla Allé 23 a och denna fina och välplanerade familjevilla med ett utmärkt lugnt läge på en plan fin tomt med plats för spring och lek. Här är det verkligen bara att flytta in och njuta av en mycket trivsam villa med en tilltalande planlösning i båda våningsplanen och med närhet till allt som gör det enkelt att få ihop vardagen som förskolor, Fornuddens nya skola, kommunikationer med direktbussar till Gullmarsplan och city samt Trollbäckens centrum med diverse affärer och restauranger.

- öppen trivsam planlösning i båda våningsplanen
- ljus och luftig känsla genomgående
- kök och vardagsrum i öppen miljö
- 4 generösa sovrum
- övervåning med högt tak till nock
- fristående garage med förråd
- Friggebod och lekstuga
- plan, fin och solig tomt

En rymlig och välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och med plats för ytterkläder i garderob. Till vänster från hallen ligger ett av husets sovrum med en hel garderobsvägg och utgång till trädäckad altan med morgonsol. Från hallen når du även ett av husets duschrum samt en rymlig tvättstuga .
Rakt fram öppnar en härlig socialdel upp med ett stort härligt kök i öppen trivsam miljö med vardagsrummet med stora fönsterpartier vilket ger hela det här rummet en härligt ljus och luftig känsla.
I det generösa köket från Kviik finns gott om plats för både matlagning och förvaring, allt vad man kan önska av ett modernt kök. Hela den här delen inbjuder verkligen till socialt umgänge och du hänger mer än gärna här med både släkt och vänner.
Trevlig matplats i ett burspråk med plats för ett större middagssällskap. Utgång från den här delen till en trädäckad altan delvis under tak och den fina baksidan i syd-västläge med sol hela dagen.
Vardagsrummet med ett fint gavelfönster ger plats för olika typer av möblering som passar familjen.

Trappan upp till övervåning har ett praktiskt läge med egen mindre hall och ett vilplan med två fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp.
Övervåningen erbjuder ett stort härligt allrum med gott om plats för umgänge, flera fönster och högt i tak till nock ger hela den här delen en otroligt luftig känsla. På det här planet finns 3 bra sovrum även dom med högt i tak. Två av sovrummen bjuder på platsbyggda finesser som barnen kommer att tycka om, till exempel ett loft som är perfekt för kojbygge eller övernattande kompisar.
Stort härligt badrum med både bad och dusch samt en bastu. På det här planet finns även en bra klädkammare och kattvindar med förvaringsmöjligheter.

På tomten finns ett fristående garage med förrådsdel. Det finns även en friggebod som kan fungera som både arbetsrum eller tonårsboende samt en lekstuga.Närhet till Trollbäckens centrum och bara några minuters promenad till Drevvikens vatten som förutom Kumlabadet och fiske erbjuder skridsko och skidåkning under vintern.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan/ Stockholm city finns vid Trollbäckens centrum.
Närhet även till Fornuddens helt nya skola skola (från F klass till Åk9) , populära förskolor samt magnifika Fornuddsparken som erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, utegym och en trevlig damm.
I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
Förutom högstadiet i Fornuddsskolan så finns Kumla skola samt Kunskapsskolan som ligger i närområdet. I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.
Närområdet är gemytligt och passar sig utmärkt för både äldre som yngre.

Ett fantastiskt hus för den som uppskattar ett nytt modernt hus med stora sociala ytor med ett läge där allt vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

Länk till objektbeskrivning: https://epaper.webtopsolutions.com/2021/190128/

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy