Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östervägen 9, Spånga Flysta, Stockholm
Typ
Villa
KVM
78 kvm, biarea 88 kvm
Tomt
808 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Charmig villa i populära Spånga

Villa med toppläge med närhet till Spånga Torg och ligger några minuters bilväg från Vällingby Centrum med många butiker, caféer och restauranger.

Här finner du denna pärla från 1945 och tillbyggd 2000. Inne i huset möts man av en väldigt rymlig hallen dröm för alla barnfamiljer. Ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett familjevänligt kök. Stora sociala sällskapsytor och gott om plats för soffgrupp och matplats. En effektiv vedspis mellan vardagsrumsdel och kök som är en utmärkt uppvärmningskälla under vintern. Stora fönster fyller både vardagsrummet och köket med ett härligt ljus. Kök från Ballingslöv och är utrustat med gasspis, köksfläkt, full kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikro och varmluftsugn. Från matplats når man enkelt ut till den inglasade uterummet och altanen. Vardagsrummet går att dela av för att skapa ytterligare två rymliga sovrum med fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Se alternativ planlösningen. Master bedroom har plats för dubbelsäng, här finns utgång till altan. Helkaklat duschrum med golvvärme, elektrisk handdukstork, WC och handfat.
På nederplan finns ett badrum med ingång till tvättstuga med tvättho, gott om förvaring i underskåp och oljepannan finns här. Allrum med braskamin från Jotul, praktiska förvaringsrum och matkällare. Stort sovrum med klädkammare.

En stor plan och barnvänlig tomt med härlig grönska och en fin plan gräsmatta, som är idealisk för lek och umgänge. På tomten finns uteplatser med bra solläge. Både vänner och familjemedlemmar samlas kring bouleplanet för trevliga aktiviteter. För dig som älskar att odla finns ett växthus. Stort förråd finns vid entrén och vid uppfart. Flertal parkeringsplatser finns på asfalterad uppfart. Ytterligare ett plus... är det gång avstånd till Palmérparken, perfekt för familjens fotbollsintresserade barn. Parken är nyrenoverad med nya temat för nya lekplatsen är 'Äventyrsresan', här kommer man kunna besöka både 'Söderhavet' och 'Djungeln'. Parken får också nya multisportmål, pingisbord och parkbelysning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy