Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gustavstorpsvägen 22, Ljungsbro, Linköping
Typ
Parhus
KVM
132 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
6 rum

OMÅTTLIGT POPULÄRA PANGHUS- PARHUS NU TILL SALU - INFLYTT JAN 2021!

SE HIT FÖR DENNA UNIKA CHANS!

Nu förmedlar vi ett parhus i det omåttligt populära projektet Ljungsbro Ängar som är byggt av Panghus Entreprenad AB! Bostaden är verkligen unik i sitt slag och präglas av en fantastisk fönstersättning med fönster från golv till tak, påkostade och lyxiga inredningsval, en underbar och färdigställd trädgård med altan, gräsmatta, buskar, fruktträd samt en egen uppfart med plats för två bilar.

Detta parhus om 132 kvadrat erbjuder en fantastisk planlösning fördelad på två våningsplan! Rymlig hall med klinker som leder vidare in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, där köksön är den centrala punkten. Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en rymlig sällskapsyta. Badrum finns även på övervåningen och är utrustat med ett snyggt inkaklat badkar!

Dessa parhus ligger i ett attraktivt läge endast 15 minuters bilfärd från Linköping och precis utanför Ljungsbro centrum. Bo med närhet till förskolor, skola, matbutik och restauranger.

Ljungsbro är en mycket attraktiv stadsdel med promenadavstånd till Göta Kanal med badmöjligheter och underbara promenadstråk längs kanalen. I samma område ligger också Ljungsbro Fritidscenter med simhall, ishall, gym och relaxavdelning. Närhet till det populära friluftsområdet Olstorp, Vreta Klosters fina golfbana och Bergs slussar som är Göta kanals största slusstrappa. Under sommaren är det mycket liv och rörelse vid Berga slussar, och många väljer att komma hit för att se på båtar, spela minigolf eller äta på de caféer och restauranger som finns här.

Detta parhus är upplåtet med bostadsrätt och är en del av BRF Eken i Ljungsbro.

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE SNARAST MÖJLIGT VID INTRESSE SAMT FÖR INFORMATION OM HUR FÖRSÄLJNING KOMMER ATT GÅ TILL!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy