Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sångarevägen 35, Edsbacka, Sollentuna
Typ
Radhus
KVM
162.0 kvm, biarea 49.0 kvm
Tomt
368 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Charmigt gavelradhus i attraktivt familjeområde!

Välkommen till ett eftertraktat och fräscht radhus i engelsk stil med en totalyta på 211 kvm (boarea 162, biarea 49 kvm). Huset är byggt 1963 och flera fina originaldetaljer finns fortfarande bevarade. Entréplan har en tilltalande och öppen planlösning med en välkomnande hall, ett modernt kök, härlig matsalsdel, tre sovrum, badrum samt separat WC. Utgången till den härliga balkongen och vidare ut till det insynsskyddade och soliga trädäcket i sydväst finns från master bedroom.

På övre plan välkomnas du av ett öppet och luftigt allrum med stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Det stora allrummet med en yta på ca 34 kvm kan användas som vardagsrum i kombination med exempelvis en matsalsdel. Här finns en vacker öppen spis, snyggt och välvårdat originalgolv i ek. Här finner du även utgången till husets andra balkong som ligger i västerläge med en härlig vy över det mysiga bostadsområdet. På övre plan finns även ett tacksamt vindsutrymme som bjuder på generösa förvaringsmöjligheter.

I husets souterrängplan finner du ett sovrum med stora fönsterpartier samt med egen ingång. Stor, fräsch tvättstuga med dusch samt ingång till ett angränsande förråd med bra förvaringsutrymmen. Ett rymligt sällskapsrum som kan göras om till sovrum alternativt vardagsrum eller kanske kombinera de båda? Ett isolerat varmgarage med en arbetshörna, bra förvaringsmöjligheter samt plats för en bil.

Radhuset är beläget på en charmig och solig gaveltomt på 368 kvm. Här finns också en trädäckad uteplats i sydväst som ligger insyns- och vindskyddat i en uppvuxen trädgård med häckar och buskar.

På den stensatta framsidan som leder till husets huvudentré finns utrymme för ytterligare en uteplats, strax intill finns även möjlighet till egen odling. Den charmiga tomten omgärdas av en uppvuxen häck som omsluter tomten på ett ombonat sätt. På husets baksida finner du den asfalterade garageuppfarten med plats för två bilar.

Sammantaget ett hus i mycket gott skick, vilket gör det till ett lätt hus att äga. Attraktivt barnvänligt villaområde som ligger centralt i kommunen med promenadavstånd till det mesta såsom sim-, boll- och sporthallar, kommunikationer (50 m till busshållplats). Områdets egen lekplats nås lätt från husets baksida utan att barnen behöver korsa någon bilväg. Restaurang Al Capriccio, Edsbacka Wärdshus, Edsbergs slottsträdgård, Edsvikens vatten (ca 200 m) med badstrand och båtklubbar. Här är det även promenadavstånd till både förskola, låg-, mellan, högstadie- och gymnasieskola.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy