Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vallgatan 8, Centrala Bankeryd, Jönköping
Typ
Villa
KVM
144.0 kvm, biarea 92.0 kvm
Tomt
1 338 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Välkommen till Vallgatan 8!

Mitt i villaidyllen finns detta generösa hus fyllt med potential! Villan består idag av två lägenheter och en oinredd källare samt garage. Här finns möjligheter att få låga boendekostnader om ni önskar hyra ut en av lägenheterna. För er som önskar nyttja hela huset kan villan renoveras till ett riktigt drömboende för hela familjen. Den första lägenheten har tre rum, kök, badrum och inglasat uterum (2015). Den andra lägenheten har boyta på våning två och tre. Plan två består av hall, vardagsrum, wc och ett kök. Plan tre har två sovrum, badrum och ett allrum.

Lägenhet nr 1 erbjuder ett charmigt boende med mycket kreativitet och färg. Lägenheten har fått behålla sitt tidstypiska utseende och förbättrats med noggrant utvalda tapeter och ytskikt. Rustikt trägolv passar fint ihop med mönstrade tapeter i vardagsrum och sovrum. Det inglasade uterummet från 2015 är ett extra vardagsrum där både möbler och växter får plats.
Renoverings- och moderniseringsbehov kan göras långsamt eller avstås helt för er som uppskattar charmen och karaktären i denna lägenhet.

Lägenhet nr 2 har en tilltalande planritning med fyra rum och kök fördelat på två plan. Lägenheten har stora möjligheter att förvandlas till ett representativt boende. Med viss renovering och modernisering kommer denna lägenhet bli svårslagen. Utöver tilltalande planlösning bjuder lägenhet på fantastisk utsikt över nejden från flera fönster. Här finns också gott om förvaringsutrymmen.

Här bor ni i ett attraktivt läge i ett familjevänligt kvarter. Med gångavstånd till skolor, förskolor, mataffär, lekplats, bussar, tåg med mera är detta hus perfekt för familjeliv.
Bankeryd har mycket att tycka om och erbjuder bland annat et utomhusbad, bibliotek, gym, café, restauranger, mataffärer, frisörer, apotek, vårdcentral och mycket mer. Vätterbad ligger endast en cykeltur bort.
Pendlingsavståndet till Jönköping är smidigt tack vare goda tåg- och bussförbindelser och en nyrenoverad cykelväg.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy