Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mogölsgatan 7, Vaggeryd - Centralt, Vaggeryd
Typ
Villa
KVM
138.0 kvm, biarea 94.0 kvm
Tomt
1 434 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Stort och ljust hem med stor potential!

Varmt välkommen till Mogölsgatan 7 och detta rymliga hus som efter en mindre upprustning kan bli precis hur fin som helst. Det är något visst med den här bostadens charm och yta.

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det lite äldre, funktionella och trevliga köket med generösa arbetsytor, fönster mot tomten och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är rymligt, lättmöblerat och öppet och huset erbjuder gott om sovplatser med sex sovrum för den större familjen. Det man slås av när man är i huset att man har otroligt bra förvaringsmöjligheter, både på övervåningen i alla kattvindar samt i källaren som öppnar upp sig med flera rum som under åren används som just förråd. Men här sätter bara fantasin sina gränser. Inreda till fler sovrumrum? Varför inte ett eget spa? Inred som hobbyrum med biljardbord eller pingis. Låt barnen röja runt med bobbycaren utan att behöva fundera på slitage. Ja, Ni hör. Möjligheternas hus!

Huset är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med stora gräsytor och vackra träd med plats för bärbuskar, fruktträd och trädgårdsland. Extra plus att tomten på baksidan av huset vetter mot en allmänning så är kan man njuta ostört. Här finns också ett stort garage med eluttag, goda förvaringsmöjligheter och arbetsbänk. I anslutning till garaget finns en carport samt två förråd. Stor asfalterad uppfart där man med enkelhet får plats med fyra bilar.

Familjärt område med lite trafik på gatan. Minuter ifrån trevlig badplats. Ett stenkast till allmänna kommunikationer. Omtyckt förskola och skola i närheten. Kort och gott ett drömboende med otrolig utvecklingspotential!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy