Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Berghamnsvägen 61A, Hässelby Södra Villastad, Stockholm
Typ
Parhus
KVM
133.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

Varmt välkomna till Berghamnsvägen 61 A!

Här hälsar jag er med stolhet välkomna till detta exklusiva och unika boende i populära Hässelby Södra Villastad! Detta boende är något utöver det vanliga - här möts ett familjärt hem med toppmoderna och noggrant utvalda materialval som tillsammans skapar en harmonisk hemmakänsla. Bostaden präglas av ljust målade väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak. Stora social ytor som inbjuder till festmåltider med familj och vänner - det här är ett hem som måste upplevas på plats. Välkomna att stiga på!

Vi öppnar dörren och kliver in i den ljusa och härliga entréhallen som erbjuder gott om plats för hela familjens ytterkläder och skor. Här finns plats för både hatt- och skohylla och lite längre in i hallen har vi en strategiskt placerad klädkammare som sväljer ytterligare kläder och skor. Direkt till vänster hittar ett av bostadens luxuösa badrum med riktigt hotellkänsla - här kommer ni vilja spendera många timmar. Snyggt mörkt klinkers på golvet och ljusabeiga kakelplattor på väggarna med wc, tvättställ med kommod, stor spegel, handdukstork, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med vit arbetsbänk ovan.

Från entréhallen tar vi höger istället och hamnar i bostadens hjärta - nämligen kök och vardagsrum som badar i härligt ljus från stora panoramafönster och utgång till bostadens uteplats och trädgård. Det magnifika köket är stilrent med matta ljusgrå/beiga skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i mörk stenskiva som fortsätter upp på väggen som stänkskydd. Den maskinella utrustningen är slående och består av induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys i egen avdelning - här kan verkligen drömmen om att bli mästerkock slå in!

Sällskapsdelen erbjuder gott om utrymme att möblera en matsalsdel och en vardagsrumsdel - låt fantasin flöda och sätt er prägel så ni får ert drömrum! Vardagsrumsdelen har plats för den stora familjesoffan, tillhörande soffbord och media-möbel. Önskar ni bjuda vännerna på fördrinken utomhus? Från sällskapsrummet nås den magnifika uteplatsen som har fint trädäck och här finns gott om plats för flera olika möblemang av bord, stolar, lounge-möbler och för er med gröna fingrar finns här även plats för odling av alla dess slag. Efter fördrinken intas middagen inomhus vid matsalsbordet som rymmer 6-8 personer.

Vi tar en trappa upp och möts av familjens privata avdelning med tre fina sovrum och ett stort badrum. Här kan barnens leksaker ligga framme utan att det stör eller är i vägen när gästerna kliver på. Sovrummen är alla försedda med stora fönsterpartier, ljust målade väggar och parkett på golvet. Det går med enkelhet att inreda ett hemmakontor eller varför inte inreda en egen walk-in closet? Samtliga rum har ypperliga förvaringsmöjligheter med platsbyggda garderober. Badrummet är lika luxuöst som det på entréplanet och rymmer hela familjens morgon- och kvällsrutin. Wc, tvättställ med kommod, spegel, handdukstork samt badkar. Master bedroom är beläget ytterligare en trappa upp och erbjuder plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Här är det panoramafönster som släpper in härligt ljus samt utgång till balkongen. Börja lördagsmorgonen här med första koppen kaffe - en bättre start på dagen går inte att få!

Huset är beläget i en lugn, populär och barnvänlig villaidyll. För barnen så är parkleken Oxtungan en samlingsplats året runt. Med några minuters promenad finner man Hässelby Allmänna badplats, Hässelby Villastads skola (f-åk9), Engelska skolan, bra kommunikationer samt Åkermyntans centrum. Närhet till lekpark, fotbollsplan och barnomsorg. Här bor familjen i ett omtyckt och populärt bostadsområde mitt i Hässelby Södra Villastad med närhet till många fina naturområden samt härliga Mälarbad. Det är bara att flytta in och börja trivas!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy