Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Folkungavägen 7, Väderstad, Mjölby
Typ
Villa
KVM
112.0 kvm
Tomt
1 111 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

VÄLSKÖTT OCH TREVLIGT ENPLANSHUS MED LUMMIG TRÄDGÅRD

Välkomna Folkungavägen 7 i Väderstad! Nu finns möjligheten att förvärva denna välskötta och smakfullt planerade enplansvilla längst in på gatan. Här bor ni bekvämt i ett trivsamt och lugnt villakvarter med gångavstånd till Väderstads prisbelönta konditori, Centralkrogen samt skaldjursfabriken. Denna väldisponerade villa är uppförd 1973 och omfattar 112 kvadratmeter som fördelas mellan 5 rum och kök. Husets tilltalande planlösning erbjuder trevliga sällskapsytor med en luftig planlösning mellan kök, hall och vardagsrum. Vidare finns tre sovrum, nyrenoverat duschrum, gästtoalett, tv-rum, tvättstuga, pannrum, snickarbod och ett vidbyggt garage med ett förråd på baksidan.
Nuvarande ägare har varsamt förbättrat och renoverat huset med bland annat nya ytskikt, nytt kök från 2019, helkaklat badrum från 2019 och nya avloppsstammar. Fiber finns installerat och huset värms upp via fjärrvärme.

Trädgården erbjuder en lummig och välskött tomt med bland annat smällspirea, engelmannsvin, rosor, björnbär, äppelträd, päronträd, odlingsmöjligheter, jordkällare, friggebod och förråd. Friggeboden är isolerad och el finns framdraget, passar utmärkt att användas som kontor eller för tonåringen. På husets baksida finns en inglasad altan som förlänger sommarhalvåret. Trädgården har en jämn och plan yta som passar utmärkt för barnen att springa och leka på. På framsidan av huset finns en stenlagd uteplats i söderläge med många soltimmar på dygnet.

På Folkungavägen bor ni med närhet till förskola, skola, ICA-affär och idrottsanläggning med sporthall och fotbollsplaner. På den allmänna gräsytan intill huset finns en lekplats för barnen.Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy